Facebook Pixel «Ποιος αποκλείει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής;»
| 2011-01-26 16:06:00

«Ποιος αποκλείει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής;»

«Ποιος αποκλείει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής;»

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που δεν «παραμυθιάζεται» από το +7 και το ενδεχόμενο μίας ακόμα μεταγραφής τον Γενάρη!

Αναλυτικά το άρθρο του:

Ο Ολυμπιακός είναι στο +7 και ετοιμάζεται να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την περσινή (παρένθεση όπως αποδεικνύεται) του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι μόνον η διαφορά, άλλωστε ένα, δύο στραβά αποτελέσματα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα, όσο και η εικόνα των δύο ομάδων. Μετά από 19 αγωνιστικές όλοι πλέον πρέπει να συμφωνούν ότι δεν έχουν σχέση ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, βάσει της εικόνας που παρουσιάζουν στο γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τα καλά διαστήματά τους, είναι ομάδα και γι’ αυτό έχουν αποκτήσει αυτήν τη διαφορά, που έπρεπε να είναι και μεγαλύτερη.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ο κίνδυνος για έναν σύλλογο είναι να χαμηλώσει στροφές, μέχρι και να… αδρανήσει. Ιδιαίτερα από τη στιγμή, που βλέπει ότι δεν έχει αντίπαλο. Στον Παναθηναϊκό ουδείς είναι διατεθειμένος να βάλει χρήματα. Ούτε μία μεταγραφή δεν έκανε τον Ιανουάριο, αν και ήταν πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή. Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον Μανιάτη και τον Τζεμπούρ και το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουν στην πράξη να μην… παραμυθιάζονται απ’ αυτήν τη διαφορά. Ο Μαρινάκης και διάθεση έχει να συνεχιστούν οι επενδύσεις, αλλά και δεν ξεγελιέται από την ξέφρενη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Του χρόνου θα υπάρχει και Τσάμπιονς Λιγκ και οι προσθήκες είναι αναγκαίες.

Μπορεί επισήμως οι μεταγραφές να έχουν τελειώσει, αλλά για όσους γνωρίζουν, καθημερινά γίνονται πολλές επαφές. Οι περισσότερες αφορούν το καλοκαίρι, αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει και την έκπληξη της τελευταίας στιγμής; Τις τελευταίες ημέρες αναφέρουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας ότι η έκπληξη μπορεί να γίνει με χαφ (δεν είναι ο Σάντσες, που πάει για το καλοκαίρι), ενώ αν γίνει νέα πρόταση για τον Πάντελιτς, μεγαλύτερη των δύο εκατομμυρίων ευρώ, θα συζητηθεί και θα προκύψει και φορ. Την ίδια ώρα, ο Μπαρμπαλιάς «σκανάρει» τους νέους άσους της Νοτίου Αμερικής στο πρωτάθλημα που γίνεται στο Περού για παίκτες κάτω των 20 ετών και παρακολουθούνται πολλά παιχνίδια ποδοσφαιριστών μικρής ηλικίας (ο Βαμβακούλας είναι στη Λάρισα για τα ματς της Νέων με την Ουγγαρία).

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο σύλλογος λειτουργεί και κοιτάζει από τώρα και την επόμενη χρονιά. Κι αυτό πρέπει να κάνει, προσπερνώντας την αδυναμία των αντιπάλων του τούτη τη στιγμή να τον κοντράρουν…

ΠΗΓΗ: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags