Facebook Pixel Μήπως είναι πιο επικίνδυνο τώρα;
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-26 17:47:00

Μήπως είναι πιο επικίνδυνο τώρα;

Μήπως είναι πιο επικίνδυνο τώρα;

Πριν περάσει ένα 24ωρο από την απόφαση που κλείνει τις πόρτες της Τούμπας στο ντέρμπι Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (2/2), το παιχνίδι μυρίζει ...μπαρούτι.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να δώσουν μαζικό «παρών» στο χώρο έξω από το γήπεδο «σαν να έχουμε αγώνα», όπως τόνισαν σε σχετική ανακοίνωση οι σύνδεσμοί τους, ενώ στον Ολυμπιακό υπάρχει φόβος, τόσο για την υποδοχή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, όσο και για την παρουσία της εκεί.

Όπως καταλαβαίνει κανείς δεν έχουν ξεκινήσει καλά τα πράγματα για το ντέρμπι της (άδειας!) Τούμπας. Μπορεί το γήπεδο να μην έχει κόσμο μέσα, αλλά έξω απ’ αυτό αναμένεται να γίνει… χαμός. Το λένε και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τις ανακοινώσεις που βγάζουν.

Σήμερα η «Θύρα 4» ήταν ξεκάθαρη: «Την Τετάρτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα» αναφέρουν και «απειλούν» ότι όποιος δεν πάει έξω από το γήπεδο δεν θα πάρει εισιτήριο για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ!

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό δεν είναι χαζοί, καταλαβαίνουν τον παλμό και τον ξεσηκωμό που υπάρχει στον κόσμο και γι’ αυτό ζήτησαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στη Θεσσαλονίκη.

«Θέλουμε νεκρές ζώνες έξω από το γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Τσιρώνης, στη σύσκεψη που έγινε σήμερα με την αστυνομία και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Φανταστείτε, λοιπόν, τι συμβαίνει λίγες μέρες πριν το ντέρμπι. Οι οπαδοί ξεσηκώνονται μεταξύ τους και ο Ολυμπιακός ζητάει προστασία έξω από το γήπεδο σε αγώνα που αναμένεται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών!

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά και θα φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι είναι καλύτερο να γίνει ο αγώνας κανονικά με κόσμο παρά τώρα που υποτίθεται ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει ψυχή έξω από την Τούμπα. Ας ελπίσουμε, πάντως, να πάνε όλα καλά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags