Facebook Pixel "Σαν πατέρας μου ο Μαντσίνι!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-26 11:07:00

"Σαν πατέρας μου ο Μαντσίνι!"

"Σαν πατέρας μου ο Μαντσίνι!"

Οι δηλώσεις λατρείας ανάμεσα σε Ρομπέρτο Μαντσίνι και Μάριο Μπαλοτέλι συνεχίζονται. Τώρα σειρά είχε ο Ιταλός επιθετικός, ο οποίος πλέον βλέπει σαν πατέρα του τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι.

"Είναι ωραία όταν ένας προπονητής σε θέλει και πιστεύει σε σένα και διαφορετικό από όταν σε θέλει μία ομάδα. Οταν ένας προπονητής σε θέλει, σε εμπιστεύεται και σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα των "πολιτών" και πρόσθεσε:

"Ο Μαντσίνι είναι σαν πατέρας για μένα και επειδή με εμπιστεύεται πρέπει να είμαι ένας από τους καλύτερους στην ομάδα, ώστε να μην τον απογοητεύσω. Νιώθω ότι μπορώ να γίνω καλύτερος σε κάθε παιχνίδι που παίζω". 

Όσο για την εντυπωσιακή νίκη που πέτυχαν εναντίο της Γιουνάιτεντ, επεσήμανε: "Είναι σπουδαίο συναίσθημα να είσαι μέσα στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα παιχνίδι σαν αυτό με τη Γιουνάιτεντ".

Στο τέλος, αναφέρθηκε στο είδωλό του: "Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο", ενώ για το καλύτερο γκολ του με τη Σϊτι είπε πως είναι αυτά με την Αστον Βίλα, τόσο πέρσι όσο και φέτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags