Facebook Pixel Θέλουν ...γυάλισμα τα παπούτσια του Χαλκιά
| 2011-10-29 09:06:00

Θέλουν ...γυάλισμα τα παπούτσια του Χαλκιά

Θέλουν ...γυάλισμα τα παπούτσια του Χαλκιά

Αν ο Νίκος Κωστένογλου είχε το γενικό πρόσταγμα στη Super League, πιθανότατα θα ζητούσε από τους νεότερους παίκτες να γυαλίσουν τα παπούτσια του ...Κώστα Χαλκιά.

Μετά άλλωστε και την απόσυρση του Νίκου Νταμπίζα από την ενεργό δράση (από τη στιγμή που είχε αποχωρήσει από την ΑΕΛ θα μπορούσε να συνεργαστεί με ομάδα της Super League), ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο πρεσβύτερος ποδοσφαιριστής της Super League.

Ο γηραιότερος της περσινής σεζόν Αντώνης Νικοπολίδης (γεννηθείς 1971) είχε ενημερώσει νωρίς ότι κρεμάει τα παπούτσια του, ομοίως και ο Τάσος Κατσαμπής που ήταν της ίδιας... ΕΣΣΟ με τον Νταμπίζα (του 1973), οπότε η γενιά του '74 πήρε κεφάλι στην «επετηρίδα» (από άποψη αρχαιότητας) της Super League.

Ο Κώστας Χαλκιάς γεννήθηκε τον Μάιο εκείνης της χρονιάς, ο επιτελικός μέσος της Κέρκυρας Μετίν Τουμέρ Οκτώβριο, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ Πολυχρόνης Βεζυρίδης Νοέμβριο, ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης Ηλίας Σολάκης Δεκέμβριο και όλοι μαζί συνθέτουν το «καρέ» των παλιοσειρών της μεγάλης κατηγορίας. Εχουν πάντως... μέλλον μπροστά τους αν λάβουμε υπόψη ότι ο Νικοπολίδης (με τις όποιες ιδιαιτερότητες έχει βέβαια η θέση του τερματοφύλακα) έσβησε κεράκι με τον αριθμό 40 στη γενέθλια τούρτα ως μέλος του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Στους διπλανούς πίνακες παραθέτουμε τους τρεις μεγαλύτερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας της Super League με την υποσημείωση ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ των Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags