Facebook Pixel «Ντροπή τους, κότεψαν»!
Άλλα Σπορ
| 2011-01-26 22:59:00

«Ντροπή τους, κότεψαν»!

«Ντροπή τους, κότεψαν»!

Με βαριές εκφράσεις κατά της ΕΑ Πατρών καταφέρθηκε ο Πατρινός αρχηγός του Άρη, Νίκος Ρουμελιώτης.

Αφορμή ήταν το γεγονός πως ο προπονητής και οι ξένοι παίκτες της ΕΑ Πατρών δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Α’ φάσης κόντρα στον Αρη

«Η έκφραση που θέλω να χρησιμοποιήσω είναι ότι κότεψαν. Γνωρίζω ότι δεν υπήρχαν προβλήματα. επειδή ο διαγώνιος ήταν τραυματίας αποφάσισαν να μην κατεβάσουν την ομάδα. Είναι αδιανόητο τη στιγμή που άλλοι παίκτες θεωρούν τρελή ευκαιρία το κύπελλο, η Πάτρα να δείχνει τέτοια συμπεριφορά. Εχει ξοδέψει τόσα εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια και δεν δίνει σημασία σε μία διοργάνωση.

Ας μας πούνε πόσα κύπελλα έχουν κατακτήσει και δεν θέλουν άλλα. Ντροπή τους, είναι ντροπή για το άθλημα, λυπάμαι πολύ και αυτά δεν τα λέω για τους παίκτες, γιατί από ότι ξέρω μόλις το έμαθαν ήθελαν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους και να έρθουν να αγωνιστούν, αλλά γι αυτούς που πήραν αυτή την απόφαση.

Ο κύριος Χριστόπουλος με χαρακτήρισε μικρό άνθρωπο στο παιχνίδι της Πάτρας, εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι από τέτοιες κινήσεις και συμπεριφορές, θα ζει μια ζωή στη σκιά μου στην Πάτρα, αλλά και του προπονητή Αρη Αγγελόπουλου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρουμελιώτης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags