27/01/11 - 08:55

Έρχεται τρέχοντας...

Για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Έρχεται τρέχοντας...
54.969views 0shares

«Δεν έχω κάτι στα χέρια μου από τον Ολυμπιακό. Αν γίνει πρόταση και δεχθεί η ομάδα μου έρχομαι άμεσα στην Ελλάδα. Δεν έκρυψα ποτέ την επιθυμία μου να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και ξέρω πολύ καλά τη σημαίνει να αγωνίζεσαι στο Καραϊσκάκη γι’ αυτόν τον σύλλογο. Αν με θέλει πραγματικά ο Ολυμπιακός, ξέρει που θα με βρει. Εγώ είμαι ανοικτός και περιμένω προτάσεις.

Στην Λίβερπουλ άλλαξαν αρκετά από το καλοκαίρι που ήρθα. Από την ιδιοκτησία της ομάδας μέχρι τον πάγκο. Έχω χάσει τη θέση μου στην ενδεκάδα, αλλά είμαι μαχητής και δεν θα σταματήσω να προσπαθώ και κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου»,
τόνισε μεταξύ άλλων στον «Πρωταθλητή» ο Γιοβάνοβιτς και δεν δίστασε να μιλήσει και για τους δύο Σέρβους του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Μάρκο Πάντελιτς:

«Ο Μάρκο είναι σπουδαίος επιθετικός και το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενος στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και στην Εθνική. Για τον Ντάρκο, είναι σημαντικό για μένα ότι βρίσκεται στον Ολυμπιακό και το ίδιο θα αισθάνονται και στην ομάδα. Για μένα προσωπικά είναι πολύ σημαντική η παρουσία του στον Ολυμπιακό. Είναι καλός φίλος».