21/12/10 - 16:53

Ευρωπαϊκά ή αραβικά χρήματα για ΠΑΟΚ;

To σίριαλ με τους Άραβες στον ΠΑΟΚ έχει μπει σε θετική τροχιά, όμως υπάρχουν και κάποιοι πιο σκεπτικοί στον Δικέφαλο που δεν ενθουσιάζονται και τόσο.

Ευρωπαϊκά ή αραβικά χρήματα για ΠΑΟΚ;
28.573views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Κρατάνε, δηλαδή, μια επιφυλακτικότητα και δεν έχουν τίποτα σίγουρο. Κι έχουν τη σχετική επιχειρηματολογία. Οι ανακοινώσεις, λοιπόν, εκδόθηκαν αμέσως μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα με την Κέρκυρα και η είδηση για τα πετροδόλαρα ήταν μια καλή αφορμή για να δοθεί και μια ελπίδα στον κόσμο. Δεν είναι μόνο αυτό, όμως, επειδή κουράγιο πήραν και μέσα στην ομάδα...

Στον ΠΑΟΚ έχουν να δούνε αρκετό καιρό το χρώμα του χρήματος και υπάρχουν πολλοί απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες. Τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, όμως, αναμένονται αρκετά λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ, κυρίως από την
UEFA.

Αν, λοιπόν, μπούνε αυτά τα «ευρωπαϊκά» χρήματα και ο Δικέφαλος πάρει οικονομική ανάσα, τότε μήπως μετά σκαλώσει κάπου το θέμα των Αράβων; Ούτε είναι τυχαίο ότι από τις ανακοινώσεις προκύπτει πως το ζήτημα με τους ανθρώπους από το Κατάρ θα διευθετηθεί μεταξύ 10 και 20 Ιανουαρίου, στο διάστημα δηλαδή που αναμένεται να μπουν και τα αρκετά καλά ποσά από την UEFA.

Κάποιοι, λοιπόν, σκέφτονται μήπως τελικά κερδίζει χρόνο η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Και ...βλέποντας και κάνοντας στη συνέχεια, αναλόγως με τις συνθήκες.