Facebook Pixel Τέλος οριστικά το τένις για Ενάν!
Άλλα Σπορ
| 2011-01-27 10:35:00

Τέλος οριστικά το τένις για Ενάν!

Τέλος οριστικά το τένις για Ενάν!

Η Ζιστίν Ενάν ανακοίνωσε και επίσημα την οριστική της αποχώρηση από το τένις, λόγω σοβαρής ζημιάς στον αγκώνα της...

Η Βελγίδα, η οποία είναι εφτά φορές πρωταθλήτρια σε Γκραν Σλαμ, είχε αιφνιδιάσει τους πάντες το 2008, όταν και πάλι είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από την ενεργό δράση και ενώ βρισκόταν στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης...

Όμως, μετά από ενάμιση χρόνο έκανε και πάλι την έκπληξη, επιστρέφoντας στα κορτς. Η πορεία της ήταν εντυπωσιακή και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να μπει στις κορυφαίες τενίστριες, χωρίς όμως να φτάνει στην κατάκτηση ενός τίτλου Γκραν Σλαμ.

Η Ενάν είχε βάλει στόχο να πανηγυρίσει τον τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν του 2010, αλλά απέτυχε. Η σκληροτράχηλη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα αποδείχθηκε αξεπέραστη και εν συνεχεία βγήκε στην επιφάνεια το πρόβλημα στον αγκώνα της.

«Δυστυχώς δεν έχω καλά νέα. Τις προηγούμενες ημέρες έκανα πολλά τεστ τα οποία επιβεβαίωσαν ότι ο αγκώνας μου υπέστη σοβαρή ζημιά στην Αυστραλία. Μετά από πολύ σκέψη και τις συμβουλές των γιατρών, αποδέχθηκα ότι η καριέρα μου ολοκληρώθηκε. Είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω καθώς είχα επιστρέψει δυναμικά», τόνισε η Ενάν σε δήλωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags