Facebook Pixel Θα γίνει… του Μιραλάς!
| 2011-01-27 13:01:00

Θα γίνει… του Μιραλάς!

Θα γίνει… του Μιραλάς!

Αν ήταν τηλεοπτική σειρά θα πλησίαζε στα επεισόδια τoυ «Καλημέρα Ζωή» και της «Λάμψης». Φαίνεται, όμως, ότι είναι αλήθεια και τη Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί η παραμονή του Βέλγου κυνηγού στον Ολυμπιακό!

Στην αγορά του Κέβιν Μιραλάς από τη Σεντ Ετιέν έναντι 2,2 εκατ. ευρώ μετρητά, τα οποία θα καταβληθούν άμεσα, τη Δευτέρα, φέρεται να έχει συμφωνήσει ο Ολυμπιακός. Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να τα βρουν σύντομα και με τον Βέλγο.

Λίγα εικοσιτετράωρα απέμειναν μέχρι ο Κέβιν Μιραλάς να γίνει και επισήμως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά του ο Γαύρος. Μπορεί οι διαπραγματεύσεις με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (και τον μάνατζέρ του) να συνεχίζονται, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν φτάσει σε συμφωνία με την ομάδα του, τη Σεντ Ετιέν, για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, ο Ολυμπιακός θα καταβάλει τη Δευτέρα στη γαλλική ομάδα 2,2 εκατ. ευρώ μετρητά (υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα λήγει και η διορία για την υπάρχουσα οψιόν αγοράς), κάτι που φυσικά σημαίνει ότι δεν θα ισχύσει η προϋπάρχουσα, από το καλοκαίρι, συμφωνία η οποία προέβλεπε καταβολή 2,5 εκατ. ευρώ σε τρεις δόσεις.

Πολύ απλά, ο Θρύλος μειώνει το κόστος της μεταγραφής κατά 300 χιλ. ευρώ δίνοντας στους «στεφανουά» μετρητά, τα οποία φυσικά είναι δυσεύρετα αυτή την εποχή στην παγκόσμια αγορά. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός φρόντισε να είναι καλυμμένος και στο σενάριο που ο Μιραλάς αποφασίσει να μην κάνει πράξη τα λεγόμενά του και να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Σε αυτή την περίπτωση, η γαλλική ομάδα συμφώνησε να επιστρέψει τα χρήματα την 1η Ιουνίου, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του.

Αξιοσημείωτο των προθέσεων των Γάλλων για συμφωνία είναι το γεγονός ότι δέχονται ακόμη και διαφορετική λύση: να παραταθεί το δικαίωμα του Ολυμπιακού για την καταβολή της οψιόν αγοράς, καταβάλλοντας όμως άμεσα 200 χιλ ευρώ. Ωστόσο, η ερυθρόλευκη διοίκηση έχει καταλήξει στο πρώτο ενδεχόμενο, δηλαδή να αγοράσει από τώρα τον Βέλγο.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags