Facebook Pixel Η Τούμπα τους φοβίζει αλλά και τους …ερεθίζει!
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-27 13:40:00

Η Τούμπα τους φοβίζει αλλά και τους …ερεθίζει!

Η Τούμπα τους φοβίζει αλλά και τους …ερεθίζει!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός φοβάται τη Θεσσαλονίκη και ζητά αυξημένα μέτρα ασφαλείας, οι παίκτες του λένε ότι προτιμούν η Τούμπα να είναι γεμάτη στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ!

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, ας παίξουμε και σε γεμάτη Τούμπα!», έλεγαν οι «ερυθρόλευκοι» στις μεταξύ τους συζητήσεις στου Ρέντη μόλις έμαθαν ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε έφεση για την απόφαση της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Οι πιο έμπειροι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν αυτοί που έλεγαν ότι δεν φοβούνται την ατμόσφαιρα της Τούμπας και πως προτιμούν το γήπεδο να είναι γεμάτο στη ρεβάνς του Κυπέλλου την Τετάρτη.

«Είτε είναι γεμάτη, είτε άδεια εμείς θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση», ήταν τα λόγια των Πειραιωτών που είναι συνηθισμένοι οι περισσότεροι σε καυτές ατμόσφαιρες και έδρες.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι τη στιγμή που η ίδια η διοίκηση του Ολυμπιακού φοβάται το κλίμα στη Θεσσαλονίκη και τον ξεσηκωμό των ΠΑΟΚτζήδων ζητώντας αυξημένα μέτρα ασφαλείας, όπως σας γράφαμε και χθες, οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα να αγωνιστούν σε γεμάτο γήπεδο.

To προτιμούν, μάλιστα, το γήπεδο να είναι γεμάτο γιατί είναι αποφασισμένοι να παίξουν για την πρόκριση και δεν τους ενδιαφέρει ο κόσμος, αλλά η απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο. «Εμείς θα τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να πανηγυρίσουμε μέσα στην Τούμπα», έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags