Facebook Pixel Εκεί που υπάρχει ακόμα λογική…
| 2011-01-27 14:05:00

Εκεί που υπάρχει ακόμα λογική…

Εκεί που υπάρχει ακόμα λογική…

«Χρόνια πολλά μαμά» ευχήθηκε ο Λιονέλ Μέσι στη μητέρα του, δείχνοντας τη μπλούζα του με το σχετικό μήνυμα και τιμωρήθηκε με δύο χιλ. ευρώ πρόστιμο. Στον Μήτρογλου παραλίγο να ζητήσουν συγνώμη για την αναστάτωση!

Αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουµε, αυτούς τους παράγοντες, αυτούς τους διαιτητές, αυτό το ποδόσφαιρο µας αξίζει. Και για του λόγου το αληθές, δεν έχουµεπαρά να διαβάσουµε τα όσα υποστήριξε χθες, ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιµιτζόγλου, ο Κώστας Μήτρογλου. Και όλα αυτά να τα συγκρίνουµε µε αυτόπου έκανε ο Μέσι και την αντίδραση της ποδοσφαιρικής οµοσπονδίας της Ισπανίας.Τι έκανε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη; Σήκωσε τη φανέλα, στο µατς µε τη Ρασίνγκ Σανταντέρ, και από κάτω φορούσε µια άλλη που επάνω έγραφε «Χρόνια πολλά µαµά». Γι’αυτή τουτην κίνηση τιµωρήθηκε για δυσφήµηση του αθλήµατος µε χρηµατικό πρόστιµο 2.000 ευρώ. Σιγά το ποσό, θα πει κάποιος.

Σίγουρα. Οµως το ζητούµενο, για την οµοσπονδία της Ισπανίας δεν ήταν να βάλει το χέρι της βαθιά στην τσέπη του πλουσιοπάροχα αµειβόµενου παίκτη. Αλλά να τον συνετίσει.

Χθες ο Μήτρογλου, συνεπικουρούµενος από τον πρόεδρο του Πανιωνίου Γεράσιµο Βεντούρη, υποστήριξε πως «για όλα φταίει η µόδα». Μέσα σε αυτές τις πέντε λέξεις συνοψίζεται το νόηµα όσων κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιµιτζόγλου ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Κώστας Μήτρογλου, θέλοντας να δικαιολογήσει τον απρεπή – όπως του χρεώνουν – πανηγυρισµό µετάτο γκολ στον αγώνα µε τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης τουΠανιωνίου, για του λόγου το αληθές, εµφανί στηκε και χθες στο εισαγγελικό γραφείο φορώντας ένα από τα αγαπηµένα του «χαµηλοκάβαλα» παντελόνια,θέλοντας να δείξει µε τον δικό του τρόπο ότι είναι πιστός οπαδός αυτής της τάσης της µόδας. Ο Κ. Μήτρογλου αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση µε τη συµπεριφορά του να προκαλέσει αντιδράσειςµέσα στον αθλητικόχώρο και αναφερόµενος στην επίµαχη σκηνή, φέρεται να υποστήριξε ότι το σορτς τού... έπεσε στη διάρκεια των πανηγυρισµών και των σφικτών εναγκαλισµών του µε οπαδούς της οµάδας του Πανιωνίου. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε να τουαποσταλεί και τοβίντεοτου ποδοσφαιρικού αγώνα, ενώκαι ο πρόεδρος του Πανιωνίου Γεράσιµος Βεντούρης βεβαίωσε τον εισαγγελέα ότι ο ποδοσφαιριστής δεν µπόρεσε να σηκώσει το σορτσάκι του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισµών!

Από την πλευρά του, οεισαγγελέας θα αξιολογήσει τις καταθέσεις και το βίντεοπροκειµένου να αποφασίσει αν στοιχειοθετείται ή όχι εις βάρος του ποδοσφαιριστή κάποια αξιόποινη πράξη.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags