Facebook Pixel «Φραστική αντιπαράθεση το λες!»
| 2011-01-27 16:17:00

«Φραστική αντιπαράθεση το λες!»

«Φραστική αντιπαράθεση το λες!»

Να της επιβληθεί το κατώτατο χρηματικό πρόστιμο ζήτησε η ΑΕΚ, για το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου, στη σημερινή απολογία. Χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, ως «φραστική αντιπαράθεση» τις αντιδράσεις των οπαδών της.

«Φραστική αντιπαράθεση με άνδρες των ΜΑΤ σε καμία περίπτωση όμως , για ευρείας κλίμακας επεισόδια», ήταν το σχόλιο του Χάρη Γρηγορίου στον αθλητικό Δικαστή, που είχε μαζί του τον διευθυντή Ασφαλείας, Άκη Τάκη, αλλά και τον επικεφαλής της ιδιωτικής εταιρίας που φυλάσσει το γήπεδο. Μάλιστα, κατέθεσαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν είναι δυνατό να τιμωρηθούν για όσα τους χρεώνει η έκθεση της αστυνομίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποστήριξαν, ακόμα, ότι δεν είναι δυνατόν να έχουν την ίδια τιμωρία με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισαν ότι έγινε χρήση χημικών από την αστυνομία χωρίς να προκαλέσουν οι οπαδοί τους.

Μάλιστα, ζήτησαν αν είναι εφικτό η απόφαση να βγει άμεσα, μέσα στις επόμενες ώρες δηλαδή, ώστε να γνωρίζουν αν τα επεισόδια θα χαρακτηριστούν ευρείας κλίμακας και θα είναι κλειστό το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι Κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags