Facebook Pixel «Εγώ είμαι άνδρας και το αποδεικνύω»
Άλλα Σπορ
| 2011-11-03 20:42:00

«Εγώ είμαι άνδρας και το αποδεικνύω»

«Εγώ είμαι άνδρας και το αποδεικνύω»

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού οι συμπαίκτες του της Χίου άκουσαν τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να σιγοψιθυρίζει τον ύμνο του Ολυμπιακού, συνοδεύοντας τους 200 ερυθρόλευκους οπαδούς που βρίσκονταν στο Ιωνικό κολυμβητήριο του ακριτικού νησιού για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 πόλο.

Χθες όμως έπρεπε να σκοτώσει την μεγάλη του αγάπη για χάρη της Χίου στην οποία μεταγράφηκε μετά από μια σεζόν στην Παρτιζάν Βελιγραδίου με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Και ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού το έπραξε ως όφειλε «σαν επαγγελματίας που σέβεται το συμβόλαιό του» όπως τονίζει στο «Βήμα». «Σίγουρα για μένα είναι περίεργο να είμαι αντίπαλος με τον Ολυμπιακό και δεν έχω κρυφθεί ποτέ ότι είμαι Ολυμπιακός αλλά από την ώρα που πήγα σε μια άλλη ομάδα έπρεπε να μη το σκέφτομαι καθόλου».

Ο Χατζηθεοδώρου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού αφού με πέντε δικά του γκολ η Χίος επικράτησε με 7-6 του Ολυμπιακού: «Ηταν μια μεγάλη νίκη που ήρθε και με μεγάλη δόση τύχης. Δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα αν και μπορώ να πω ότι δεν παίξαμε καλά» αποτιμά μια ιστορική νίκη της Χίου, αφού οι νησιώτες είναι η πρώτη ομάδα που κερδίζει στις εγχώριες διοργανώσεις την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού από τις 30 Απριλίου του 2008.

Το επίτευγμα όμως του Χατζηθεοδώρου και της Χίου άνοιξε νέες πληγές στη σχέση του με τον Ολυμπιακό που είχε τραυματιστεί το καλοκαίρι του 2010 όταν έφυγε από τον Πειραιά «διωγμένος» όπως ο ίδιος έχει πει. Κάποιοι στον Ολυμπιακό ενοχλήθηκαν από τον τρόπο που πανηγύρισε τα γκολ που πέτυχε ενώ ακόμη και ένα σύνδεσμος οπαδών εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντάς τον «σημαία της ντροπής».

«Ο τρόπος που πανηγύρισα δεν άρεσε σε κάποιους που έκαναν ποικίλα σχόλια. Αυτοί προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το κάνουν για τους δικούς του λόγους. Ο καθένας κοιτάζει να υπερασπιστεί τη θέση του. Και αντί να ασχοληθούν με την ήττα και τα προβλήματα του Ολυμπιακού προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους οπαδούς του. Εγώ είναι γνωστό ότι είμαι εκδηλωτικός, παθιάζομαι. Ουδέποτε όμως προσβάλω τους αντιπάλους». απαντά ο Χατζηθεοδώρου στη «βεντέτα» που άνοιξε με ορισμένους στον Ολυμπιακό.

Δεν μπορεί όμως να μη σκεφθεί ότι «ορισμένοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί μου. Οταν έφυγα από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι έχω τελειώσει από το πόλο. Πήγα στην Παρτιζάν αναδείχθηκα πρωταθλητής Ευρώπης και έλεγαν ότι δεν παίζω όταν ήμουν ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Μετά όταν μεταγράφηκαν στη Χίο με είπαν μισθοφόρο ενώ γνώριζαν ότι έπρεπε να γυρίσω στην Ελλάδα λόγω των υποχρεώσεών μου στο Λιμενικό. Εγώ είμαι άνδρας και το αποδεικνύω μιλώντας καθαρά.» ξεσπά ο Χατζηθεοδώρου, ο οποίος θεωρεί τον Ολυμπιακό «φαβορί για το πρωτάθλημα, με αουτσάιντερ τη Βουλιαγμένη, τη Χίο, τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο».

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags