27/01/11 - 18:28

Από λόγια μπόλικα κι από έργα τίποτα...

Σε μια περίοδο κατά την οποία ο Παναθηναϊκός παραπατάει αγωνιστικά, οι άνθρωποί του ασχολούνται μόνο με ανακοινώσεις κατά πάντων. Οι παίκτες βαριούνται να τρέξουν, αυτοί δεν βαριούνται να μιλάνε;

Από λόγια μπόλικα κι από έργα τίποτα...
31.647views 0shares

Αν και δεν έχουν φτάσει ακόμα οι απόκριες, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού (νυν μέτοχοι, νυν και πρώην μέλη του Δ.Σ., νυν και πρώην συνεργάτες της ΠΑΕ!) επιδίδονται σε έναν άνευ προηγουμένου χαρτοπόλεμο, εκδίδοντας συνεχώς ανακοινώσεις.

Τόσο όσον αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με τη διοίκηση της ομάδας, τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, απαντήσεις σε άλλες ανακοινώσεις ή τοποθετήσεις, αλλά ακόμα και για παρεξηγήσεις στο αγωνιστικό τμήμα ή για τον τρόπο που γυμνάζονταν οι ποδοσφαιριστές πέρσι το καλοκαίρι!

Με αφετηρία, μάλιστα, την 20η Δεκέμβρη, όταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοίνωσε επίσημα (για άλλη μία φορά) ότι αποχωρεί από την ενεργό συμμετοχή στον Παναθηναϊκό, μαζεύτηκαν αστεία-αστεία 11 επίσημες ανακοινώσεις. Ξέχωρα, δηλαδή, από όσα λένε σε καθημερινή βάση με δηλώσεις τους, ή όσα λένε οι… κύκλοι, τα τετράγωνα και ο φίλα προσκείμενος Τύπος στον καθένα από όλους αυτούς.

Όπως θα δείτε, άλλωστε, παρακάτω, το διάστημα στο οποίο οι μέτοχοι αποφάσισαν να θάψουν για λίγο το τσεκούρι του πολέμου (στα τέλη του χρόνου), έπιασε στα χέρια της τα μαχαιροπήρουνα η… μαρίδα!

Όλα αυτά, για να μην ξεχνιόμαστε, με το «τριφύλλι» να είναι… μαραμένο αγωνιστικά, σε βαθμό τέτοιο που κοντεύει να αποχαιρετίσει ουσιαστικά τους εγχώριους στόχους από τον Γενάρη! Τουλάχιστον, μένουμε σε εγρήγορση με τον χαρτοπόλεμο.

Τα… διοικητικά:

20 Δεκέμβρη, ανακοίνωση αποχώρησης του Ανδρέα Βγενόπουλου από τα του Παναθηναϊκού: «Δεν την παίρνω την ομάδα!»

20 Δεκέμβρη, επιστολή παραίτησης του Νικόλα Πατέρα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Πολεμάω μόνος, ας πολεμήσει και ο Πολέμης»

13 Γενάρη, ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου κατά της οικογένειας Γιαννακόπουλου και προσωπικά του Δημήτρη: «Μου ρίχνει λάσπη ο Δημήτρης!»

13 Γενάρη, ανακοίνωση-απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ανδρέα Βγνεόπουλο: «Όψιμος Παναθηναϊκός και… Μπερλουσκόνι».

16 Γενάρη, ο Αδαμάντιος Πολέμης ενημερώνει με ανακοίνωσή του ότι δεν προτίθεται να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ: «Εμπόλεμη ζώνη, χωρίς Πολέμη».

17 Γενάρη, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ενημέρωσε με ανακοίνωση ότι δεν έχει τη διάθεση να επιστρέψει στη διοίκηση του συλλόγου: «Με Τζίγγερ αλλά χωρίς πρόεδρο».

19 Γενάρη, ανακοίνωση-απάντηση του Νικόλα Πατέρα σε όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού: «Τι γύρευες με τον Δαλούκα;».

27 Γενάρη, ανακοίνωση του Νικόλα Πατέρα κατά των εφημερίδων «Πράσινη» και «Derby» για δημοσιεύματά τους: «Από ανακοινώσεις, άλλο τίποτα… ».

Η… μαρίδα:

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, όταν τα μεγάλα κεφάλια αποφάσισαν να κάνουν μία μίνι (όπως αποδείχθηκε) ανακωχή, ανέλαβαν δράση οι συνεργάτες της ΠΑΕ. Νυν και πρώην, με τους Αντωνίου, Κέζο, Νιόπλια και Φρέιτας να βρίσκονται στο προσκήνιο:

28 Δεκεμβρίου, ο Κώστας Αντωνίου επιβεβαιώνει με ανακοίνωση-δήλωση στο σάιτ του Παναθηναϊκού ότι αποχωρεί από τον σύλλογο: «Έφυγα γιατί έμεινα… ορφανός».

29 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης Κέζος ρίχνει… άγριε μπηχτές για τη φυσική κατάσταση του Παναθηναϊκού, μέσω ανακοίνωσης: «Χοντρή αντεπίθεση από Κέζο»

30 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Νιόπλιας ξεσπάει μέσω του «NovasportFM» για όλα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα: «Πνίγηκε στο δίκιο του ο Νιόπλιας!»

30 Δεκεμβρίου, ο Κάρλος Φρέιτας διαψεύδει μέσω ανακοίνωσης-δήλωσης ότι είπε «ex-players» τους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Δεν φταίει ούτε ο Φρέιτας… ».