Facebook Pixel Ντιόγκο: "Με σημάδεψε ο Βαλβέρδε"!
| 2010-12-21 17:57:00

Ντιόγκο: "Με σημάδεψε ο Βαλβέρδε"!

Ντιόγκο: "Με σημάδεψε ο Βαλβέρδε"!

Η Φλαμένγκο χρωστάει τη δεύτερη δόση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Ντιόγκο και απ΄ ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να την πληρώσει ποτέ.

Από το περίπου 1 εκ. ευρώ που είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες για τον ετήσιο δανεισμό του 23χρονου επιθετικού, οι Βραζιλιάνοι πλήρωσαν τα 600.000 ευρώ και τέλος. Το πιθανότερο σενάριο, λοιπόν, είναι να επιστρέψει ο Ντιόγκο το Γενάρη στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν βλέπει με κακό μάτι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τι λέει όμως γι΄ αυτό ο παίκτης; "Τα τελευταία τρία χρόνια συνεργάστηκα με πάρα πολλούς προπονητές. Είχαμε αρκετές αλλαγές στον Ολυμπιακό και την Φλαμένγκο. Απ΄ όλους (σ.σ. Βαλβέρδε, Κετσπάγια, Ζίκο, Μπάντοβιτς, Λουρένσο, Σίλας και Λουξεμπούργκο) αυτός που με σημάδεψε ήταν ο Βαλβέρδε. Μαζί του έπαιξα την καλύτερη μπάλα της καριέρας μου και βελτιώθηκα σημαντικά σε πολλούς τομείς. Μακάρι να ξαναδουλέψω μαζί του", λέει ο Ντιόγκο σε φίλους του στην Ελλάδα που τον πήραν τηλέφωνο τις τελευταίες μέρες για να δουν πού θα τον βρει ο νέος χρόνος.

Το μόνο πράγμα που κρατάει τον Βραζιλιάνο φορ στην πατρίδα του είναι η εγκυμοσύνη της συζύγου του. Αυτό είναι και το μοναδικό... χαλινάρι που υπάρχει για τον ίδιο όσον αφορά στην επιστροφή του. Το ποδοσφαιρικό του ένστικτο λέει "Ολυμπιακός και Βαλβέρδε", η καρδιά του όμως λέει "Βραζιλία και συμπαράσταση στη σύζυγο".

Το θέμα, βέβαια, είναι τι λένε στον Πειραιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags