21/12/10 - 17:57

Ντιόγκο: "Με σημάδεψε ο Βαλβέρδε"!

Η Φλαμένγκο χρωστάει τη δεύτερη δόση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Ντιόγκο και απ΄ ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να την πληρώσει ποτέ.

Ντιόγκο: "Με σημάδεψε ο Βαλβέρδε"!
49.638views 0shares

Από το περίπου 1 εκ. ευρώ που είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες για τον ετήσιο δανεισμό του 23χρονου επιθετικού, οι Βραζιλιάνοι πλήρωσαν τα 600.000 ευρώ και τέλος. Το πιθανότερο σενάριο, λοιπόν, είναι να επιστρέψει ο Ντιόγκο το Γενάρη στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν βλέπει με κακό μάτι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τι λέει όμως γι΄ αυτό ο παίκτης; "Τα τελευταία τρία χρόνια συνεργάστηκα με πάρα πολλούς προπονητές. Είχαμε αρκετές αλλαγές στον Ολυμπιακό και την Φλαμένγκο. Απ΄ όλους (σ.σ. Βαλβέρδε, Κετσπάγια, Ζίκο, Μπάντοβιτς, Λουρένσο, Σίλας και Λουξεμπούργκο) αυτός που με σημάδεψε ήταν ο Βαλβέρδε. Μαζί του έπαιξα την καλύτερη μπάλα της καριέρας μου και βελτιώθηκα σημαντικά σε πολλούς τομείς. Μακάρι να ξαναδουλέψω μαζί του", λέει ο Ντιόγκο σε φίλους του στην Ελλάδα που τον πήραν τηλέφωνο τις τελευταίες μέρες για να δουν πού θα τον βρει ο νέος χρόνος.

Το μόνο πράγμα που κρατάει τον Βραζιλιάνο φορ στην πατρίδα του είναι η εγκυμοσύνη της συζύγου του. Αυτό είναι και το μοναδικό... χαλινάρι που υπάρχει για τον ίδιο όσον αφορά στην επιστροφή του. Το ποδοσφαιρικό του ένστικτο λέει "Ολυμπιακός και Βαλβέρδε", η καρδιά του όμως λέει "Βραζιλία και συμπαράσταση στη σύζυγο".

Το θέμα, βέβαια, είναι τι λένε στον Πειραιά.