Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός βρήκε παίκτη στα μέτρα του…
| 2011-11-07 14:48:00

Ο Ολυμπιακός βρήκε παίκτη στα μέτρα του…

Ο Ολυμπιακός βρήκε παίκτη στα μέτρα του…

Ο Μόνχε ήταν το μεγάλο κέρδος από το νικηφόρο πέρασμα των Ερυθρολεύκων από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Γράφει ο Κώστας Σαμοθράκης.

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση, οι τρεις σημαντικοί βαθμοί και ο Μόνχε είναι τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία του προχθεσινού Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ενας Ολυμπιακός που δεν… χόρταινες να τον βλέπεις μέχρι το 65ο λεπτό και τρεις πόντοι από αυτούς που λες ότι σου δίνουν πρωτάθλημα, έστω κι αν ακόμα είναι νωρίς για να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν ένα παίκτη που με την εμφάνιση του έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει και τη μεγάλη έκπληξη. Αρεσε πολύ ο Μόνχε και έκλεψε την παράσταση με την επιβλητική του παρουσία – και μάλιστα από την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού. Βρήκε παίκτη στα μέτρα του ο Ολυμπιακός και ο Βαλβέρδε, που μετά την αποχώρηση του Ριέρα είναι φανερό ότι έψαχνε να βρει τον αντικαταστάτη του Ισπανού και να καλύψει το κενό που άφησε.

Ο Αργεντινός από την πρώτη στιγμή έστειλε το μήνυμα ότι πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και έδειξε ότι δεν είναι απλά μια προσθήκη αλλά μπορεί να εξελιχτεί σε σημαντική μονάδα. Βέβαια, δεν είναι σωστό από το πρώτο παιχνίδι να βγάζεις συμπεράσματα, γιατί η υπερβολή βλάπτει γενικώς, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν μπορείς να τα παραβλέψεις: όπως ότι σ’ ένα ματς-φωτιά, και μάλιστα στην πρώτη του εμφάνιση, αφήνει τα διαπιστευτήριά του και δείχνει ότι μπορεί να εξελιχτεί σε σημαντική μονάδα.

Εκτός από μπαλαδόρος, διαθέτει «τσαμπουκα» και ποιότητα, και προσαρμόζεται γρήγορα στο σύνολο. Μπορεί να κάνει πολλές δουλειές από αυτές που ζητάει ο προπονητής του. Μπορεί επίσης να παίξει το ίδιο καλά και στις δυο πτέρυγες.
Και είναι καλός και στο δημιουργικό κομμάτι και στο ανασταλτικό. Με την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Αρη παίρνει υψηλό βαθμό, γιατί είχε συμμετοχή στην πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού, μέχρι το σημείο της αλλαγής.

Φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή σε σύγκριση με όσες έχουν ως τώρα γίνει. Μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα, είναι όμως ο παίκτης που θέλει ο κάθε τεχνικός και απαραίτητο «εργαλείο» σε κάθε ομάδα. Επιπλέον, διέψευσε πανηγυρικά αυτούς που υποστηρίζουν ότι ένας καινούργιος παίκτης χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και τα όσα ακούμε κατά καιρούς για μεταγραφές. Μπαίνεις μέσα και δείχνεις τι παίκτης είσαι...

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags