28/01/11 - 11:34

Στο δρόμο που χάραξε ο Σάλπι;

Πέρυσι τέτοιον καιρό ο Σαλπιγγίδης δεν τα έβρισκε με τον Παναθηναϊκό και τελικά κατέληξε στον ΠΑΟΚ. Φέτος δεν τα βρίσκει ο Λουκάς και ο «Σάλπι» τον ψήνει να τον ακολουθήσει.

Στο δρόμο που χάραξε ο Σάλπι;
36.119views 0shares

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να θέλει να κρατήσει τον Λουκά Βύντρα και ο παίκτης να θέλει να μείνει στην ομάδα, αλλά η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μεγάλη.

Οι «πράσινοι» δίνουν μέχρι 450.000 ευρώ στον διεθνή αμυντικό και αυτός με τη σειρά του ζητά γύρω στις 700.000 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε η απόσταση δεν είναι εύκολο να καλυφθεί όσο καλή θέληση να υπάρχει.

Γι’ αυτό ο Βύντρα, που ως γνωστόν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχει αρχίσει ήδη να ...ψάχνεται. Έχει ως προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό και το δηλώνει, αλλά βλέποντας ότι οι «πράσινοι» δυσκολεύονται να τον ικανοποιήσουν οικονομικά κοιτάει κι αλλού.

Ήδη, μάλιστα, έχει στο μυαλό του μια λύση από την Ελλάδα γιατί προτιμά να μείνει στην πατρίδα του και να αφήσει για τελευταία επιλογή το εξωτερικό. Αν δεν τα βρει με τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, κάποιος τον ψήνει να τον ακολουθήσει στον ΠΑΟΚ!

Και δεν είναι άλλος από τον καλό του φίλο, τον κολλητό του, Δημήτρη Σαλπιγγίδη! Ο τελευταίος παρουσιάζεται, μάλιστα, να έχει μεσολαβήσει ήδη προκειμένου ο αμυντικός του Παναθηναϊκού να ανηφορήσει για την Τούμπα –αν δεν τα βρει τελικά με τον Παναθηναϊκό. Για να δούμε…