Facebook Pixel Δεν χορεύει πια μπα-Λέτο
| 2011-01-28 11:53:00

Δεν χορεύει πια μπα-Λέτο

Δεν χορεύει πια μπα-Λέτο

Ο Αργεντινός δεν θυμίζει φέτος σε τίποτα τον παλιό καλό περυσινό Λέτο. Το μαρτυρούν και οι αριθμοί του...

Ο Λέτο σε δέκα παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα και δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ όταν πέρσι τέτοια εποχή είχε έξι τέρματα και ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στο δρόμο προς το νταμπλ.

Ο Αργεντινός μέσος έχει προσφέρει μόλις δύο ασίστ ενώ αξιοσημείωτο είναι πως σε 848 λεπτά συμμετοχής έχει δεχτεί πέντε κίτρινες κάρτες, δείχνοντας πόσο εκνευρισμένος είναι στον αγωνιστικό χώρο. Με βάση τα περσινά του στατιστικά είναι σαν «απών» από τον φετινό Παναθηναϊκό.

Σε όλο το περσινό πρωτάθλημα είχε 25 συμμετοχές προσφέροντας και τέσσερις ασίστ ενώ είχε αντικρίσει έξι φορές την κίτρινη κάρτα σε 1890 λεπτά συμμετοχής. Ο... διαφορετικός φετινός Λέτο έχει επιχειρήσει μόλις 8 σουτ προς την αντίπαλη εστία, δηλαδή ούτε ένα κατά μέσο ορο ανά ματς (τέσσερα είναι εντός περιοχής και άλλα τέσσερα εκτός). Επίσης, οι πάσες του (58) είναι λιγότερες από τα λάθη του (76). Μπορεί οι αριθμοί να μην λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δείχνουν πολλά.

Βέβαια, ο Σεμπαστιάν Λέτο έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από πολλούς τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να βρει έναν ρυθμό και να φτάσει στοο 100% των δυνατοτήτων του. Μάλιστα, είχε και τα επεισόδια με τον Καραγκούνη και μετέπειτα με τον Κατσουράνη που τον... έριξαν ακόμα περισσότερο.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags