Facebook Pixel Καλώς την νέα F150! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-28 14:52:00

Καλώς την νέα F150! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Καλώς την νέα F150! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αποκαλυπτήρια του νέου της μονοθεσίου, με την κωδική ονομασία F150, παρουσίασε σήμερα η Ferrari, με το οποίο θα επιδιώξει να κατακτήσει όλους τους τίτλους στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2011!

Η πρώτη ομάδα που παρουσίασε το μονοθέσιο της για το 2011 έγινε η Ferrari. H εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μαρανέλο και το σεντόνι του νέου τους όπλου... τράβηξαν οι Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα, ευχόμενοι η χρονιά να συνδυαστεί με επιτυχίες.

Το νέο μονοθέσιο δεν διαφέρει σε πολλά από το περσινό, αν και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας ξεκαθάρισαν πως θα γίνουν ορισμένες αλλαγές κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών. Τα σημεία που ξεχωρίζουν είναι οι το ανασηκωμένο ρύγχος, η ιταλική σημαία στο πίσω μέρος της πίσω πτέρυγας, ενώ το μέγεθος έχει αυξηθεί, ώστε να φιλοξενεί το KERS.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. «Αδιαμφισβήτητα τώρα ξέρω την ομάδα καλύτερα, γνωρίζω τα ονόματα των μηχανικών γιατί πέρυσι δεν μου ήταν τόσο εύκολο να ενσωματωθώ. Τώρα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστώ στο νέο μονοθέσιο και νομίζω πως θα είναι τόσο ανταγωνιστικό, όσο όμορφο είναι», δήλωσε ο Αλόνσο.

Λιτός και περιεκτικός ήταν ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, ο οποίος τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και δεν υποτιμάμε καμία από αυτές».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός πιλότος της Scuderia θα είναι αυτός που θα κάνει τους πρώτους γύρους με την F150 στο σιρκουί του Φιοράνο, για τις ανάγκες κινηματογράφησης του μονοθεσίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags