Facebook Pixel Στον Βαλβέρδε έλειψε, στον Τερίμ... περίσσεψε
| 2011-11-12 14:03:00

Στον Βαλβέρδε έλειψε, στον Τερίμ... περίσσεψε

Στον Βαλβέρδε έλειψε, στον Τερίμ... περίσσεψε

Πρώτα τον χλεύασαν οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ. Μετά τα άκουσε από τον Τερίμ. Τώρα ήταν η σειρά του τουρκικού Τύπου να στήσει στα εννέα μέτρα τον Αλμπερτ Ριέρα. Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς.

Ο Ισπανός αριστερός μέσος, που έκανε τα πάντα για να φύγει τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη από τον Ολυμπιακό για τα εκατομμύρια των Τούρκων, είναι το... μαύρο πρόβατο στους «Τσιμ Μπομ Μπομ».

Η «Μιλιέτ» τον χαρακτήρισε «Ισπανό τουρίστα», καθώς ο Ριέρα δεν έχει προσφέρει τίποτα μέχρι στιγμής στην ομάδα, από την οποία παίρνει ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 7.500 ευρώ για κάθε ματς που αγωνίζεται. Η προσφορά του όμως δεν έχει ταλαιπωρήσει τους στατιστικολόγους του τουρκικού πρωταθλήματος, καθώς έχει περιοριστεί σε μία μόλις ασίστ.

Και όλα αυτά από έναν παίκτη που κατάφερε να εξοργίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε σε σημείο μάλιστα να αναφερθεί δημόσια στην απώλειά του μετά από το φιλικό με τον ΟΦΗ. Ομως στον Ολυμπιακό (που βέβαια έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν για τα χρήματα που έβαλαν στα ταμεία τους) το κενό του κουτσά-στραβά κατάφεραν να το καλύψουν.

Στη Γαλατά (που έχουν κάθε λόγο να βράζουν για τα χρήματα που βγήκαν από τα ταμεία τους) την παρουσία του δύσκολα πλέον μπορούν να την ξεφορτωθούν. Παρά μάλιστα και την επιθυμία του ίδιου -όπως πολύ επιδέξια μεταφέρθηκε μέσω του Φουστέρ- για επιστροφή στον Ολυμπιακό, καθώς όπως πρόσθεσε μετάνιωσε που πήγε στην Τουρκία.

Όπως λένε όμως και στην Τουρκία «ne ekersen, onu bicersin» (ό,τι σπείρεις θα θερίσεις)!

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags