Facebook Pixel "Θα κάνουμε ...παπάδες με Λέτο και Ζέκα"
| 2011-11-14 09:23:00

"Θα κάνουμε ...παπάδες με Λέτο και Ζέκα"

"Θα κάνουμε ...παπάδες με Λέτο και Ζέκα"

Πλήρως ενημερωμένος για τον Παναθηναϊκό είναι ο Ούγκο Βιέιρα. "Έχω μιλήσει με τον Φερέιρα, έρχομαι και τον Γενάρη" δήλωσε. Γιατί τον λένε "απείθαρχο" στην Πορτογαλία.

"Αυτή τη φορά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, από τον Γενάρη κιόλας. Ο μάνατζέρ μου έρχεται στην Ελλάδα για το θέμα αυτό τον άλλο μήνα. Με τον κ. Φερέιρα μιλούν συνεχώς", δήλωσε ο Πορτογάλος επιθετικός στο "Goal" και συνέχισε:

"Οι αρνητικές απαντήσεις στις δύο προτάσεις για ανανέωση συμβολαίου από τη Ζιλ Βισέντε είναι ένδειξη ότι θέλω να φύγω. Με έχει βοηθήσει η Ζιλ Βισέντε, αλλά θέλω να ζήσω μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και να κερδίσω τίτλους", πρόσθεσε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως είναι σε επαφή με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: "Έχω μιλήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και μου έχει εξηγήσει ορισμένα πράγματα για την ομάδα, όπως ότι είναι πρώτη, ότι είναι σε καλή κατάσταση και μου είπε ότι θα με ήθελε στον Παναθηναϊκό. Μου αρέσει ο τρόπος που μου συμπεριφέρεται και θα μου άρεσε να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να γίνει πρωταθλητής", τόνισε.

Όπως είπε, έχει παρακολουθήσει ήδη δύο ματς του Παναθηναϊκού. "Μου αρέσουν πολύ ο Λέτο και ο Ζέκα, τους έχω ξεχωρίσει. Βρίσκω τον Παναθηναϊκό μία πολύ καλή ομάδα σε όλους τους τομείς και θα μπορούσα να προσαρμοστώ πολύ εύκολα στον τρόπο παιχνιδιού του. Θα ταίριαζα με τους παίκτες που έχει ήδη στην επίθεσή του", είπε, ενώ σκιαγράφησε το αγωνιστικό του προφίλ ως εξής:

"Παίζω με άνεση σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και γι’ αυτό στην Πορτογαλία με θεωρούν… απείθαρχο. Κινούμαι συνεχώς και νιώθω πιο άνετα όταν παίζω σε διάταξη 4-4-2 ως δεύτερος επιθετικός με ελευθερία κινήσεων".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags