Facebook Pixel Ρίξτε μια ματιά προς Μπολόνια μεριά
| 2010-12-17 10:38:00

Ρίξτε μια ματιά προς Μπολόνια μεριά

Ρίξτε μια ματιά προς Μπολόνια μεριά

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε πέντε παίκτες. Ολόκληρο το ρόστερ της Μπολόνια είναι απλήρωτο εδώ και πέντε μήνες!

Μάλιστα, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα οι παίκτες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ομαδική προσφυγή για να εκβιάσουν τους ανθρώπους των "Ροσομπλού" να τους καταβάλουν τα δεδουλευμένα.

Αν δεν συμβεί αυτό μέχρι το τέλος του χρόνου, οι ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας θα έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση για την ελευθέρας τους στη Λίγκα και βέβαια στην UEFA, κάτι που σημαίνει ότι ο κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει το δικαίωμα να ασελγήσει στο... πτώμα της Μπολόνια αρπάζοντας αξιόλογα "κομμάτια". Οι άνθρωποι της ομάδας είναι σε συζητήσεις με διάφορους "σωτήρες", ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι το μεγάλο αφεντικό της "Segafredo", Μάσιμο Τζανέτι, όμως ακόμα και αν βρεθεί η σανίδα σωτηρίας για να γλιτώσει την πτώχευση η Μπολόνια, δεν είναι λίγοι οι παίκτες της που θα τραβήξουν το σκοινί όσο πάει για να μείνουν ελεύθεροι.

Ας έχουν το νου τους και οι δικοί μας προς τα εκεί. Μπορεί, για παράδειγμα, ο Μάρκο Ντι Βάιο να διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του, αν μείνει όμως ελεύθερος τον Γενάρη, θα αποτελέσει τρομερή ενίσχυση για κάθε ελληνικό κλαμπ. Με εννιά γκολ φέτος στο Καμπιονάτο, όσα και οι Ιμπραΐμοβιτς - Ετό - Καβάνι, είναι δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Ντι Νατάλε που έχει 10.

Σούπερ περιπτώσεις είναι επίσης ο Σουηδός κεντρικός μέσος, Αλμπίν Εκντάλ (21 ετών), ο κογκολέζικης καταγωγής Βέλγος αμυντικός χαφ, Γκαμπί Μουντινγκάγι (29 ετών), ο Αυστριακός δεξιός φουλ μπακ, Γκιόργκι Γκάρικς (26 ετών), ο δικός μας Βαγγέλης Μόρας και αρκετοί ακόμα παίκτες που στην Ελλάδα... όχι απλά παίζουν, αλλά κάνουν και τη διαφορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags