Facebook Pixel «Οι ηθοποιοί καταστρέφουν την τηλεόραση»
| 2011-01-29 00:16:00

«Οι ηθοποιοί καταστρέφουν την τηλεόραση»

«Οι ηθοποιοί καταστρέφουν την τηλεόραση»

«Όλοι στην ίδια αυλή απλώνουμε και όλοι γνωριζόμαστε λίγο πολύ μεταξύ μας», λέει ο Γιάννης Μπέζος, συμβουλεύοντας τους τηλεκριτικούς να σταματήσουν να παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά.

Και συνεχίζει: «τα ξέρουνε όλα και τα γράφουνε. Καλά κάνουν, αλλά να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας. Σεβαστές οι προσωπικές απόψεις, αλλά να μην το πάρουμε ότι γράφει και ο Leonardo Da Vinci».

Για τον Γιάννη Μπέζο, η τηλεόραση δεν είναι ένα μέσο που καταστρέφει τους ηθοποιούς, αλλά το αντίθετο και μιλάει και για εκείνους που αντιμετωπίζουν την τηλεόραση ως μέσο για να βγάλουν χρήματα: «Οι ηθοποιοί καταστρέφουν την τηλεόραση. Δεν τους καταστρέφει η τηλεόραση. Σε έναν άνθρωπο που έχει κάτι να πει και έχει ταλέντο και ενδιαφέρον, δεν του κάνει τίποτα. …Δεν ξέρω κανένα σοβαρό ηθοποιό που να είπε αυτό και να έβγαλε λεφτά έτσι, με αυτόν τον τρόπο.

Όσοι το έκαναν, απέδειξαν ότι δεν ήταν σοβαροί. Η τηλεόραση είναι κάτι πολύ ισχυρό. Από τη στιγμή που εκθέτεις τον εαυτό σου έχεις και μια μεγάλη ευθύνη. Δεν μπορείς δηλαδή να λες ότι θα βγω στην τηλεόραση για τα λεφτά αλλά μετά θ΄αλλάξω και θα κάνω την μεγάλη τέχνη στο θέατρο. Πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς παντού».


Πηγή: Newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags