Facebook Pixel Σε πελάγη ευτυχίας ο Βέλλιος
| 2011-01-29 00:30:00

Σε πελάγη ευτυχίας ο Βέλλιος

Σε πελάγη ευτυχίας ο Βέλλιος

Λίγες ώρες πριν την υπογραφή του συμβολαίου του με την Έβερτον, ο Απόστολος Βέλλιος αποκαλύπτει τα συναισθήματά του και τι νιώθει για τον Ηρακλή.

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι πια κάτοικος Λίβερπουλ. Όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα της Παρασκευής, ο νεαρός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 3,5 χρόνια στην Έβερτον. Ο Βέλλιος μίλησε αποκλειστικά στο Νοvasports.gr και όπως ήταν φυσικό έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με κυανόλευκη φανέλα», είπε αρχικά χαριτολογώντας. «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ηρακλή για όσα μου πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι πραγματικά να μαζέψει η ομάδα τους βαθμούς που χρειάζεται γιατί του αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Θα έχω για πάντα στην καρδιά μου την ομάδα, έκανα μόνο φίλους εκεί. Εύχομαι να κερδίσει την Κέρκυρα το Σάββατο γιατί είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι.

Ότι και να πω για πως νιώθω είναι λίγο. Ηθελα από πολύ μικρός να αγωνιστώ στο εξωτερικό και ιδιαίτερα σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο, όπως η Εβερτον. Πλέον

χρειάζεται η πενταπλάσια δουλειά για να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας.
Το Σάββατο θα πάω στο Λίβερπουλ όπου και θα έχω την πρώτη μου γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας. Ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε πως οι άνθρωποι του συλλόγου είναι χαρούμενοι με τη συμφωνία μας καθώς με παρακολουθούσαν εδώ και πολύ καιρό, από την Εθνική Ελπίδων.», ήταν τα λόγια του... πανευτυχή Βέλλιου.

ΠΗΓΗ: www.novasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags