Facebook Pixel "Είναι ντροπή..."
| 2011-11-15 15:54:00

"Είναι ντροπή..."

"Είναι ντροπή..."

Ο Χάβι Γκράθια παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "diariovasco", αλλά πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας! "Ο πόνος είναι ότι το πρότζεκτ δεν είχε συνέχεια", δήλωσε για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Δεν μπορώ να καταλάβω όλα όσα γίνονται. Υπάρχουν πολλά πράγματα πίσω που είναι εκτός του αθλήματος. Ο πρόεδρός μας συνελήφθη και στο δικαστήριο δεν υπάρχει καμία απόδειξη για οτιδήποτε. Αυτό με κάνει να καταλάβω ότι είναι θύμα των διώξεων».

Για το πρότζεκτ στο Βόλο, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε και του προκαλεί πόνο:

«Μπορώ να μιλήσω με τα καλύτερα λόγια για αυτή την πόλη, για τους ανθρώπους της ομάδας. Ο πόνος είναι ένας ότι το πρότζεκτ δεν είχε συνέχεια. Ήταν μια ομάδα που ήταν πέμπτη, έπαιζε στην Ευρώπη ... Από τότε που ξέσπασε η διαμάχη, το χάος. Δεν τολμούσαν να πουν ότι αυτή η ομάδα δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα. Η Ομοσπονδία ακόμη δεν λέει τίποτα».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League:

«Δεν έχουμε τους παίκτες μας και έχουν να αγωνιστούν από τα μέσα Αυγούστου. Στο πρωτάθλημα έχουν διεξαχθεί εννιά αγωνιστικές, αλλά μερικές ομάδες έχουν παίξει μόνο επτά ή οκτώ παιχνίδια, επειδή τους έχει καταγγείλει και η Καβάλα. Η Super League ανακοίνωσε τις ομάδες που καταλαμβάνουν τις κενές θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, που είναι ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας».

Για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Είμαστε σε αναμονή, επειδή η αρχική απόφαση ήταν ότι ο σύλλογος εξαφανίστηκε και θα άρχιζε από την τέταρτη κατηγορία. Είπα στον πρόεδρο ότι δεν θα φύγω μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα. Ο κόσμος ήταν πολύ χαρούμενος με εμάς, επειδή έχουμε κερδίσει επτά από τα εννέα παιχνίδια, κάναμε καλή πορεία στην Ευρώπη και θα αναμετριόμασταν με την Παρί Σεν Ζερμέν.... Είναι ντροπή, γιατί ο σύλλογος είναι φιλόδοξος και καλά οικονομικά».

Για το μέλλον του, πριν όμως καταλήξει στο «τιμόνι» της Κέρκυρας: «Αν δεν εργαστώ στην Ελλάδα, θα γυρίσω στην Παμπλόνα. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είμαι ανοικτός σε κάθε επιλογή σε μια άλλη χώρα...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags