Facebook Pixel Χωρίς δεύτερο δρόμο…
| 2011-01-29 09:39:00

Χωρίς δεύτερο δρόμο…

Χωρίς δεύτερο δρόμο…

Μόνο νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός (έτσι όπως τα έχουν καταφέρει… ) στο παιχνίδι εναντίον του Εργοτέλη, με τον Φερέιρα να… θυμάται τον Καραγκούνη για να του πάρει το ματς!

Να φορέσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο θέλει αύριο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εργοτέλη(19:30- NOVA 1) και με το «τρίποντο» να μειώσει στο -4 από τον Ολυμπιακό. Τελευταία στιγμή αποφασίζει ο Ζεσουάλδο ανάμεσα σε Καραγκούνη και Νίνη, με τον «τυπάρα» να έχει το προβάδισμα.

Δεύτερος δρόμος δεν υπάρχει. Όπως έστρωσε έτσι πρέπει να κοιμηθεί ο Παναθηναϊκός. Εξάλλου το μήνυμα τόσο από τον κόσμο όσο και από την υποτυπώδη διοίκηση είναι ένα προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. «Μάχη μέχρι το τέλος».

Το -7 από τον Ολυμπιακό είναι διαφορά απαγορευτική και μόνο για να… σκεφτείς ένα πιθανό come back, και «ειδικά σε αυτό το σκηνικό που παίζεται η φετινή Σούπερ Λιγκ» όπως λένε στην Παιανία, σχολιάζοντας και την τελευταία κίνηση του Ολυμπιακού να παραχωρήσει δανεικό τον Νέμεθ στον Βόλο δύο μέρες πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι οι νταμπλούχοι θα παρατήσουν το πρωτάθλημα. Οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος κόντρα στον Εργοτέλη. Τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Tώρα, και όσον αφορά την ενδεκάδα τα πράγματα είναι δεδομένα και στην ουσία παίζεται μια θέση. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, αριστερά όπως έχουμε αναφέρει ο Ιωαννίδης, δεξιά ο Βύντρα και ο Καντέ με τον Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Ζιλμπέρτο μοναδικό αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά του, Κατσουράνη και πιθανότατα τον Καραγκούνη. Ο Νίνης διεκδικεί θέση αλλά ο Φερέιρα θα αποφασίσει τελευταία στιγμή. Αριστερό «φτερό» ο Χριστοδουλόπουλος, δεξί ο Γκοβού και στην κορυφή του 4-3-3 ο Σισέ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags