Facebook Pixel Ιμπαγάσα στο(ν) αυτόματο...
| 2011-01-29 10:20:00

Ιμπαγάσα στο(ν) αυτόματο...

Ιμπαγάσα στο(ν) αυτόματο...

Αυτόματη ανανέωση στο συμβόλαιο του Ιμπαγάσα θα γίνει μετά το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου, αφού ο Αργεντινός άσος θα φτάσει τις 20 συμμετοχές και θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στο Λιμάνι.

Τις 20 συμμετοχές αναμένεται να «πιάσει» με την φανέλα του Ολυμπιακού στον Βόλο ο Άριελ Ιμπαγάσα, κάτι που σημαίνει ότι το συμβόλαιο του «Κάνιο» θα ανανεωθεί αυτόματα μέχρι το 2012!

Το στόχο που είχε τεθεί το καλοκαίρι θα πετύχει με την παρουσία του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Άριελ Ιμπαγάσα, καθώς ο Αργεντινός άσος θα πιάσει τις 20 συμμετοχές με την φανέλα των Πειραιωτών και το συμβόλαιο του θα ανανεωθεί αυτόματα ως το 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την... αυτόματη αυτή ανανέωση θα υπάρξει και αύξηση στις οικονομικές αποδοχές του Αργεντινού μέσου, αφού θα «καρπώνεται» ετησίως 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι ο «Κάνιο» ανταποκρίθηκε απόλυτα και με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του φετινού Ολυμπιακού, αφού είναι ο «κινητήριος μοχλός» της ομάδας και αποτέλεσε τον κορυφαίο σε απόδοση παίκτη, σε πολλά ματς των Πειραιωτών.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags