Facebook Pixel «Τελικά, λεφτά θα βάλετε;»
| 2011-01-29 11:29:00

«Τελικά, λεφτά θα βάλετε;»

«Τελικά, λεφτά θα βάλετε;»

Το πλάνο της ερχόμενης περιόδου θέλει να δημιουργήσει η διοικούσα και ο Γόντικας θα έχει επαφές με τους μετόχους για να μάθει τις προθέσεις τους. Όλοι θα δώσετε χρήματα, μη βιάζεστε…

Μέχρι το τέλος Μαρτίου η διοικούσα επιτροπή θέλει να γνωρίζει αν και πόσα χρήματα προτίθεται να βάλει κάθε μέτοχος της ΠΑΕ στην ομάδα, προκειμένου να γίνει το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» σκοπεύουν να κάνουν Δ.Σ. μετά το ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, στο Φάληρο, προκειμένου να αρχίσει ο προγραμματισμός της νέας περιόδου. Δηλαδή; Οι περικοπές στα «μεγάλα» συμβόλαια, οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, οι… πωλήσεις ποδοσφαιριστών κ.λπ.

Πρόθεση των «πράσινων» είναι να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική και να μην επηρεαστεί η δυναμικότητά της, στον βαθμό βέβαια που αυτό είναι εφικτό με βάση τα νέα οικονομικά δεδομένα. Για αυτό και ο Δημήτρης Γόντικας θα επιδιώξει να μάθει από πρώτο χέρι τις προθέσεις των μετόχων, προκειμένου να γνωρίζουν από την αρχή πώς θα κινηθούν.

Ο Γιώργος Νίκας, μάλιστα, πήρε την πρωτοβουλία και μίλησε τόσο με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη όσο και με τον Νικόλα Πατέρα χθες, μετά το (νέο) χάσμα που φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο ανδρών. Σε μία προσπάθεια, φυσικά, να λειτουργήσει ενωτικά και να αποκλιμακώσει την όποια ένταση είχε δημιουργηθεί.

Στο «τριφύλλι», άλλωστε, υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να γίνει μία προσπάθεια και να υπάρξει συνεννόηση σε κάποια σημεία μεταξύ των μεγαλομετόχων, προκειμένου να μη μείνει η ομάδα στον… αέρα. Όταν έρθει η ώρα να μπει το χέρι στην τσέπη, βέβαια, πολλές φορές τα δεδομένα αλλάζουν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags