Facebook Pixel "Βατόμουρο" ολκής ο Ουρτάδο!
| 2011-01-29 12:41:00

"Βατόμουρο" ολκής ο Ουρτάδο!

"Βατόμουρο" ολκής ο Ουρτάδο!

Βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου και έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα στο ματς της πρεμιέρας με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μοϊσές Πέρεθ Ουρτάδο, ο οποίος κόστισε στον Βαγγέλη Μαρινάκη το ποσό των 1,9 εκατομμυρίων ευρώ, συμπληρώνει πέντε μήνες στο ρόστερ των ερυθρολεύκων και έχει πιάσει το... αστρονομικό νούμερο των 10 εμφανίσεων.

Τη μια δεν μπορεί, την άλλη ο...αυχένας του πονεί. Η ουσία είναι ότι και με τη βούλα πλέον ο Ολυμπιακός μπορεί να "υπερηφανεύεται" ότι έχει στις τάξεις του τη μεταγραφή - βατόμουρο της χρονιάς.

Το ρεπορτάζ από το Ρέντη λέει ότι - ο μονίμως στα πιτς - Ισπανός αμυντικός χαφ που χαρακτηρίστηκε κατά τον ερχομό του στην Ελλάδα "Τerminator", δεν προλαβαίνει ούτε τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του κυπέλλου την Τετάρτη και θα δώσει... μάχη για να παίξει την άλλη Κυριακή με την Ξάνθη στο "Καραϊσκάκη".

Ο 29χρονος μέσος αποδεικνύεται μεγάλη... πατάτα και δικαιώνει τους ανθρώπους της Εσπανιόλ που τον μοσχοπούλησαν στον Ολυμπιακό ενώ ήξεραν ότι δεν... στρίβει, αλλά δικαιώνει και όλους αυτούς που έλεγαν από την αρχή ότι ο "Τerminator" είναι σχεδόν ...τερματισμένος, καθώς κουβαλάει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τίγρης που έγινε... γατάκι! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags