Facebook Pixel Θέλει… Ιμπραΐμοβιτς ο Ολυμπιακός!
| 2011-01-29 12:49:00

Θέλει… Ιμπραΐμοβιτς ο Ολυμπιακός!

Θέλει… Ιμπραΐμοβιτς ο Ολυμπιακός!

Μην… ψαρώνετε, δεν λέμε τον κανονικό! Τον 16χρονο σέντερ φορ του Αστέρα Τρίπολης, Νίκο Γκαϊτατζή (γνωστό και ως «Ιμπραΐμοβιτς της Θράκης!»), έχουν στη λίστα τους οι «ερυθρόλευκοι» ως επένδυση για το μέλλον.

Τον 16χρονο πρώτο σκόρερ του Αστέρας Τρίπολης με την ομάδα Κ17, τον αποκαλούμενο «Ιμπραήμοβιτς της Θράκης» τσεκάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρακολουθείται από Μίλαν και Ρεάλ!

Ο Ολυμπιακός έχει «μάτια» παντού και τσεκάρει οτιδήποτε καλό κινείται αυτόν τον καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το Φως των σπορ στα υπόψιν του τμήματος σκάουτινγκ βρίσκεται ο 16χρονος επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Γκαϊτατζής.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιστή, ο οποίος είναι γεννηθείς του 1994 και φέτος σε 15 εμφανίσεις με την ομάδα της Τρίπολης στο πρωτάθλημα Κ17 της SuperLeague έχει σκοράρει 9 φορές, επίδοση που τον έχει φέρει να αγωνίζεται, πλέον, με την ομάδα Κ21 των Αρκάδων.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι Μίλαν και Ρεάλ σκοπεύουν να στείλουν σκάουτ στην Ελλάδα προκειμένου να δουν αγωνιζόμενο τον «Ιμπραΐμοβιτς της Θράκης», παρατσούκλι που έχει δοθεί στο νεαρό ταλαχτούχο φορ λόγω της καταγωγής του από την Αλεξανδρούπολη, του εντυπωσιακού για την ηλικία του ύψους του (1,87!), αλλά και της ευχέρειας στο σκοράρισμα.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags