Facebook Pixel «Θα αποτύχει και ο Μουρίνιο!»
| 2011-01-29 14:36:00

«Θα αποτύχει και ο Μουρίνιο!»

«Θα αποτύχει και ο Μουρίνιο!»

Ακόμα και αν στον πάγκο του Άρη καθίσει ο… «special one» θα αποτύχει αν δεν αλλάξουν οι εσωτερικές δομές στην ομάδα, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του Λάμπρος Σκόρδας!

«Αν λάβουμε υπ΄ όψιν μας για το ποια ήταν η αγωνιστική διαμόρφωση που κατάφερε να επιτύχει στην ομάδα, όχι δεν ήταν πλήγμα η αποχώρησή του. Στον Άρη τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με τον προπονητή.

Αντιρρήσεις είχα εκφράσει και εγώ στο παρελθόν επί δικής μου προεδρίας για προπονητές. Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Όποιος και να έρθει προπονητής στον Άρη και ο Μουρίνιο να έρθει θα αποτύχει, αν δεν αλλάξουν οι δομές στην ομάδα. Στην ουσία ο Κούπερ απέτυχε αφού δεν κατάφερε να δώσει διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στην ομάδα.

Όταν όμως δεν έχεις τις σωστές δομές σα λειτουργία δεν μπορεί κανένας προπονητής να πετύχει τίποτε. Από την άλλη όμως θεωρώ την αποχώρηση του Κούπερ πλήγμα σε ότι αφορά το κύρος της ομάδας, την ηρεμία που πρόσφερε η παρουσία του και το όραμα στον κόσμο. Τώρα αν κάτι δεν πάει καλά, οι φίλαθλοι του Άρη δεν έχουν τον άνθρωπο τον οποίο θα μπορούν να εμπιστεύονται», σχολίασε μεταξύ άλλων στην "Άποψη" ο πεπειραμένος παράγοντας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags