29/01/11 - 15:11

Δεν ρώτησε, άρα ήξερε…

"Λυπούμαστε που δεν ρωτήσαμε τους δημοσιογράφους", λέει ειρωνικά ο Μπέος, μετά τον σάλο που δημιούργησε η απόκτηση Νέμεθ από τον Ολυμπιακό. Δείτε τι έγινε χθες και τι λέει σήμερα…

Δεν ρώτησε, άρα ήξερε…
24.650views 0shares

Μεγάλες αντιδράσεις προκλήθηκαν από την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Νέμεθ από τον Ολυμπιακό Βόλου, παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο sportdog υπενθύμισε και όλες τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού μέσα στον Γενάρη, με ομάδες που οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν στον δρόμο τους τις πρώτες αγωνιστικές του νέου χρόνου.

Μία μέρα μετά και ενώ το θέμα συζητιέται ακόμα, ο Μπέος έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης εναντίον των «ερυθρόλευκων». Το… ζουμί, όμως, ήταν στο υστερόγραφο για τους δημοσιογράφους, αφού προφανώς δεν λαμβάνει υπόψη του όσα λέει η κοινή γνώμη για το θέμα:

«ΥΓ. Σχετικά με τη μεταγραφή του Κριστιάν Νέμεθ λυπούμαστε πολύ που δεν ρωτήσαμε τους οπαδικούς δημοσιογράφους πότε έπρεπε να την ανακοινώσουμε, αν έπρεπε να αποκτήσουμε το συγκεκριμένο παίκτη και γιατί. Όλα αυτά όμως αφορούν τους "γιαλαντζί" παράγοντες που τους ενδιαφέρει η επικοινωνιακή πολιτική τους και όχι εμάς, που λειτουργούμε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας.

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται…».

Όσο για την ιστορία είναι η ανακοίνωση για τα εισιτήρια αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στον αυριανό αγώνα πιθανόν να υπάρξει το πρώτο sold out και για αυτό το λόγο δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια (αν και εφόσον υπάρχουν) θα διατεθούν από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, την Κυριακή μέχρι τις 13:30.

Ο αυριανός αγώνας αποτελεί μία ευκαιρία οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να αποδείξουν με έργα και όχι με λόγια, ότι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μπορούν να συνυπάρξουν… φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες!

Ο αυριανός αγώνας, λοιπόν, ας αποτελέσει την αρχή για την απομάκρυνση της βίας από τα γήπεδα».