Facebook Pixel «Άλλαξαν το τραγούδι της Μελίνας»
| 2011-01-29 16:12:00

«Άλλαξαν το τραγούδι της Μελίνας»

«Άλλαξαν το τραγούδι της Μελίνας»

Φαίνεται ότι και ο Χρήστος Κοντός διαβάζει sportdog, σύμφωνα τουλάχιστον από αυτά που μπορούμε να συμπεράνουμε διαβάζοντας το σχόλιό του για τα μεταγραφικά… πάρε-δώσε του Ολυμπιακού, στο blog του.

Ο σκύλος αναφέρθηκε από χθες στο θέμα, με τον πεπειραμένο δημοσιογράφο να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος και να σχολιάζει στο blog του σχετικά: 

Με το ξεκίνημα του νέου χρόνου, ξεκίνησε και ο β’ γύρος του πρωταθλήματος. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

16η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός παίζει με τον Ηρακλή. Παραμονές του αγώνα, άρχισαν να σκάνε τα ρεπορτάζ περί του ενδιαφέροντός του για τον Βέλλιο. Ο πιτσιρικάς θεωρείται σχεδόν «κλεισμένος», αλλά μετά το νικηφόρο ματς όλα γράφονται στο χιόνι. Ο Βέλλιος έπαψε να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» και κινήθηκε για αρκετές μέρες μεταξύ Μπολόνια και ΑΕΚ, πριν καταλήξει στην Έβερτον.

17η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας με την Κέρκυρα. Λίγες μέρες νωρίτερα ο νέος προπονητής των γηπεδούχων, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, έφτανε στο νησί με κούριερ απευθείας από τον Πειραιά. Ύστερα από συγκλονιστική εμφάνιση, ο θρύλος που όλοι αγαπήσαμε προηγήθηκε με γκολ (διπλό) οφσάιντ και πέτυχε το 0-2 έπειτα από καταπληκτική ασίστ του Ενστάιν, παίκτη δικού του που παίζει στην Κέρκυρα δανεικός. Ούτε κιχ από τους γηπεδούχους για το πρώτο γκολ και λίγες μέρες αργότερα γνωστοποιείται ο δανεισμός του Μονιάκη, δωράκι του ΟΣΦΠ απευθείας από τον ΟΦΗ.

18η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον (μισό) Πανσερραϊκό. Φουντώνουν τα ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον του για τον Γεωργιάδη, ενώ αρχίζει να ακούγεται ότι βασικός υποψήφιος για διάδοχος του Ντράγκαν Κοκότοβιτς είναι ο Αλέξης Αλεξανδρής, ο οποίος θα άφηνε για χάρη του την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

19η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός παίζει στην Τρίπολη. Το γνωστό μενού της εβδομάδας περιλαμβάνει έντονο φλερτ με τον Φορτούνη και με τον Ντεγκρά. Έξτρα μπόνους για τους καλόπιστους συνομιλητές ένα πανέμορφο πέναλτι που έριξε και τα τσιμέντα, χωρίς το θύμα να βγάλει ούτε κιχ.

19η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός παίζει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Το γκολ των γηπεδούχων το πέτυχε ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Μήτρογλου, ενώ είχε βουίξει ο κόσμος ότι ο Κουμορτζί πρώτα θα έπαιζε εναντίον του Παναθηναϊκού και μετά θα πήγαινε στο λιμάνι. Σίδερα μασούσε ο Κουταλιανός από την Γκάνα, άσχετα αν μετά το 1-1 έμαθε ότι η μετακόμιση αναβάλλεται επ’ αόριστον. Έξτρα πριμ μετά την ισοπαλία, ο δανεισμός του Γκαλίτσιου από τον (μα ελάτε τώρα) Ολυμπιακό.

20ή αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Βόλο για να παίξει με το συνονόματο ξαδελφάκι του. Όλως τυχαίως, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι οριστικοποιείται ο δανεισμός του Νέμεθ. Από ποιον; Έλα ντε, από ποιον;

21η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Ξάνθη. Ατυχώς, η μεταγραφική περίοδος θα έχει λήξει μέχρι τότε, αλλά ο ίππος δεν πρόκειται να δυστροπήσει. Ουδέποτε, άλλωστε, είχε δυστροπήσει στο παρελθόν για να δυστροπήσει και τώρα.

Μετά απ’ όλα αυτά, δεν το αλλάζουμε εκείνο το τραγούδι της Μελίνας που μιλάει για ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά; Να τα κάνουμε έξι-εφτά τα «παιδιά» λέω εγώ, να βγει πιο αληθινός ο στίχος. Άντε μπράβο…

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags