Facebook Pixel Πού τον θυμήθηκαν αυτόν;
| 2011-11-22 10:13:00

Πού τον θυμήθηκαν αυτόν;

Πού τον θυμήθηκαν αυτόν;

Νάτος κι ο Ντουντού! Δηλώσεις του Βραζιλιάνου για τον Ολυμπιακό διαβάζουμε σήμερα σε ελληνική εφημερίδα. "Να έχετε εμπιστοσύνη στον Βαλβέρδε", λέει! Αυτός, πάντως, δεν σου είχε...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου στον "Γαύρο":

Για τις υποχρεώσεις του με την Ατλέτικο Μινέιρο:

"Μας έχουμε μείνει λίγα παιχνίδια (σ.σ.: υπάρχουν δύο αγώνες ακόμη) για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στη Βραζιλία. Η Serie Α τελειώνει στις 4 Δεκεμβρίου και μετά θα έχουμε ένα μικρό διάστημα για να ξεκουραστούμε (σ.σ.: τον Ιανουάριο ξεκινούν τα πρωταθλήματα των περιφερειών για τις ομάδες) για να επανέλθουμε στη δράση".

Για τον Ολυμπιακό:

"Φυσικά και παρακολουθώ την ομάδα. Όσα παιχνίδια μπορώ τα βλέπω, αλλά έτσι και αλλιώς ενημερώνομαι για όλα τα αποτελέσματα της ομάδας. Δυστυχώς, δεν είμαι εκεί για να βοηθήσω, αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να φέρει το μέλλον…".

Για τις διαφορές των Πειραιωτών σε σχέση με την περσινή σεζόν:

"Νομίζω ότι ο κόσμος θα πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στον κύριο Βαλβέρδε. Η ομάδα είναι πάντα δυνατή, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Σε σχέση με πέρυσι υπάρχουν μικρές διαφορές στον Ολυμπιακό. Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια, λόγω του προπονητή, και κυρίως εστιάζονται στο γεγονός ότι η αριστερή πλευρά είναι αλλαγμένη. Ωστόσο, για μένα δεν έχει σημασία ποιος έρχεται και ποιος φεύγει γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερος από τους πάντες και η ομάδα είναι πάνω από όλους".

Για την παρουσία του κόσμου:

"Μου λείπει πολύ η ατμόσφαιρα της ομάδας, αλλά και η Ελλάδα, την οποία αισθάνθηκε ως δεύτερη πατρίδα μου. Ελπίζω να επιστρέψω μια μέρα. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού και ειδικά τους οργανωμένους οπαδούς για την αγάπη που μου έδειξαν. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags