Facebook Pixel Aris!
| 2011-11-22 21:56:00

Aris!

Aris!

Μπορεί να άργησε μερικούς μήνες αλλά ο Άρης θυμήθηκε την ιστορία του κι ύστερα από την πρώτη του νίκη σε επίσημη υποχρέωση κόντρα στον Ίκαρο ήρθε κι η πρώτη ευρωπαϊκήαπέναντι στη Ρουντούπις (60-71)!
 

Οι «κίτρινοι» πήγαν στη Λιθουανία έχοντας καλή ψυχολογία, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο έφτασαν στην πρώτη του φετινή επικράτηση σε επίσημες υποχρεώσεις κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας. Οι Λιθουανοί μπορεί να προσπάθησαν να προσελκύσουν τους φιλάθλους τους βάζοντας το εισιτήριο μόλις 4,5 ευρώ για να γεμίσουν την Καόυνας Σπορτς Χολ, αλλά ο Άρης έχοντας στο πλευρό του μόλις έξι φιλάθλους πήρε τη νίκη.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή έκαμψε της αντίσταση της Ρουντούπις χάρις σε ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «κίτρινοι» έτρεξαν επιμέρους σκορ 14-2 στην τρίτη περίοδο (29-36, 22') και παίζοντας πολύ καλή άμυνα επέτρψαν στους γηπεδούχους να πετύχουν μόλις 12 πόντους.

Η διαφορά άνοιγε σταδιακά με τους Λιθουανούς που στηρίζονται μόνο σε ντόπιους παίκτες να μην μπορούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Παρά την κούραση από το πολύωρο ταξίδι και την ίωση που έκρινε αμφίβολη τη συμμετοχή του Χρήστου Ταπούτου η ομάδα του Άρη αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις κι έφτασε άνετα στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 27-24, 39-49, 60-71.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags