Facebook Pixel Καλύτερα ελλιπής παρά πλήρης!
| 2011-01-30 01:39:00

Καλύτερα ελλιπής παρά πλήρης!

Καλύτερα ελλιπής παρά πλήρης!

Εχει ρέντα με απουσίες η ΑΕΚ. Στη Ξάνθη κατάφερε να νικήσει χαλαρά χωρίς Μπλάνκο, Μάκο, Δέλλα, Μανωλά, Γεωργέα, Καράμπελα, Σκόκο. Μήπως τελικά η λειψανδρία της κάνει καλό;

Τελικά αυτή η ΑΕΚ δικαιώνει τον χαρακτηρισμό που της έχουν προσδώσει αρκετοί, ως αλλοπρόσαλλη. Στην Ξάνθη το απέδειξε για μία ακόμα φορά!

Άλλες χρονιές πήγαινε πάνοπλη στα Πηγάδια και ίδρωνε για να πάρει μέχρι και την ισοπαλία, ενώ τώρα που έπαιξε με πολλές απουσίες κέρδισε στο ρελαντί!

Και όμως είναι δυνατόν. Αυτή η ΑΕΚ μπορεί να νικάει Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό με απουσίες, να χάνει από τον έτερο Ολυμπιακό του Βόλου και να κερδίζει στη Ξάνθη, όντας αποδεκατισμένη. Και όλα αυτά, με ακρωτηριασμένα άκρα (Ντάντομο-Αργυρίου), αναξιόπιστους στόπερ (Νασούτι-Γιάχιτς), έναν παππού στα χαφ (Καφές), έναν ξεχασμένο στη δεξιά πτέρυγα (Έντερ), ένα δανεικό στην άλλη και τον πάντα επικίνδυνο, αλλά όχι φορμαρισμένο, Λύμπε, στην κορυφή της επίθεσης…

Δηλάδή, αμέσως-αμέσως βγαίνει το συμπέρασμα ότι καλύτερα να παίζει ελλιπής παρά πλήρης. Δεν εξηγείται αλλιώς! Δεν υπάρχει λογικό επιχείρημα για να αιτιολογήσει κανείς αυτή την κατάσταση!

Οπότε, μήπως να το σκεφτεί καλύτερα ο Μανόλο Χιμένεθ; Μήπως να εύχεται να έχει λιγότερους παίκτες στη διάθεσή του; Αφού τσουλάει καλύτερα η ομάδα.

Λέμε τώρα…


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags