Facebook Pixel «Βάλε με και δεν θα χάσεις»!
| 2011-01-30 10:15:00

«Βάλε με και δεν θα χάσεις»!

«Βάλε με και δεν θα χάσεις»!

Ο Τζιμπούρ ζήτησε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε να παίξει σήμερα στον Βόλο γιατί έχει προαίσθημα ότι θα σκοράρει. Θα του κάνει το χατίρι ο Βάσκος;

Σαν... τρελός περιμένει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός θέλει να παίξει σήμερα στο Βόλο και ζήτησε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ψήφο εμπιστοσύνης.

«Βάλε με και δεν θα χάσεις», ήταν το μήνυμα του Τζιμπούρ στον προπονητή του. Ο παίκτης είναι γεγονός ότι από τη στιγμή που έπιασε λιμάνι θέλει πολύ να κάνει το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα.

Μάλιστα, θεωρεί ότι το σημερινό παιχνίδι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία γιατί ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται με τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του και ο Τζιμπούρ θέλει να τους… συστηθεί στην πρώτη του εμφάνιση με ένα γκολ.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν καταλαβαίνει από ...παρακαλετά. Ο Βάσκος δεν προορίζει τον «τρομοκράτη» για βασικό. Και το κάνει αυτό όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά περισσότερο επειδή δεν θέλει να τον βάλει αμέσως βασικό και να τον «κάψει».

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή προς το τέλος του αγώνα για να πάρει το βάπτισμα του πυρός. Και, ίσως, ο Βαλβέρδε τον ρίξει κατευθείαν στα βαθειά στο ματς της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags