Facebook Pixel Ξύλο και των γονέων!
| 2011-01-30 13:09:00

Ξύλο και των γονέων!

Ξύλο και των γονέων!

Χαμός έγινε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη με επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη. Είχαμε και τραυματίες!

Ίσως δεν υπάρχει πιο «καυτή» περίοδος από τις παραμονές ενός ποδοσφαιρικού ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων» αντιπάλων της Θεσσαλονίκης, Άρη και ΠΑΟΚ! Οι οπαδοί των δύο ομάδων βάλθηκαν να αποδείξουν το θανάσιμο μίσος που τρέφουν εναντίον αλλήλων, με εκτεταμένα επεισόδια στην Κοζάνη και τις Συκιές.

Ο κεντρικός πεζόδρομο της Κοζάνης μετατράπηκε σε πεδίο μάχης τα ξημερώματα του Σαββάτου, μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων, που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι από τις καφετέριες της περιοχής! Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, που περνούσαν από εκεί, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής.

Ένας οπαδός του Άρη ανταπάντησε και αμέσως ξεκίνησε το… μακελειό, με άγριο ξύλο να πέφτει εκατέρωθεν! Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι προσήγαγαν στο τμήμα ένα νεαρό, ενώ ένας άλλος μεταφέρθηκε τραυματίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την ίδια ώρα περίπου, στις Συκιές Θεσσαλονίκης, μια ομάδα 30 οπαδών που έφευγαν από εκδήλωση του συνδέσμου τους, προκάλεσαν απρόκλητα φθορές σε ένα καφενείο, σπάζοντας τα τραπέζια, που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα.

Οι περίπου 15 θαμώνες που βγήκαν από το καφενείο για να τους εμποδίσουν, δέχθηκαν επίθεση με ξύλα από σπασμένες καρέκλες, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά μία αλλοδαπή υπάλληλος του καταστήματος και ένας άνδρας. Φεύγοντας, πριν φτάσει η Αστυνομία, οι χούλιγκαν έσπασαν και το τζάμι ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags