Facebook Pixel «Πού είσαι Τζίγγερ;»
| 2011-01-30 13:18:00

«Πού είσαι Τζίγγερ;»

«Πού είσαι Τζίγγερ;»

Η διοικητική αστάθεια είναι αυτή που επηρεάζει την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Βόκολο.

«Κάθε αλλαγή προπονητή επηρεάζει την ομάδα προς το καλύτερο, κυρίως στην αρχή της νέας αυτής περιόδου. Από εκεί και πέρα μετράει η ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι δεν έχει διάρκεια και όπως προείπα δείχνει επηρεασμένος. Του λείπει αυτό που είχε τόσα χρόνια, την ηρεμία στα διοικητικά. Θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικότερο και όχι η ομάδα.

Έχει καλό υλικό και καλούς παίκτες, αλλά όχι ηρεμία», σχολίασε σε δηλώσεις του στο «NovasportFM» ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε για το παιχνίδι εναντίον της ΑΕK:

«Μεγάλο προβάδισμα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πει κανένας ότι μπορεί να υπάρχει. Είναι ένα μεγάλο ματς, με δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Το προβάδισμα το έχει η ΑΕΚ, να μην γελιόμαστε, με το σκορ του πρώτοι αγώνα.

Το βασικό είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Προβλέψεις δεν μπορώ να κάνω. Σε ματς που βρίσκεσαι πίσω στο σκορ από την πρώτη αναμέτρηση, όπως ο Παναθηναϊκός, είναι πολύ σημαντικό να πετύχεις ένα γρήγορο γκολ.

Η ψυχολογία αλλάζει και έρχεται με το μέρος σου. Αν δεν γίνει αυτό, τότε πάει στην άλλη μεριά».

Για τη νίκη με Εργοτέλη: «Ήταν σημαντική και αυτή. Ο Παναθηναϊκός δείχνει τον τελευταίο καιρό ότι τα διοικητικά έχουν μπει στα αποδυτήρια και έχουν επηρεάσει με αποτέλεσμα να μην δείχνει η ομάδα τις πραγματικές δυνατότητές της».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags