Facebook Pixel «Για τη νίκη αλλά ήρεμα…»
| 2011-01-30 13:44:00

«Για τη νίκη αλλά ήρεμα…»

«Για τη νίκη αλλά ήρεμα…»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο «Κλ. Βικελίδης» να… μην ξεφύγουν στη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εξέδωσε η διοίκηση του Άρη.

«Η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή στους φιλάθλους της ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ (30/1, 19:30), προκειμένου να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό και περιμετρικά του Σταδίου, γιατί και πάλι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα κινδυνεύει με τιμωρία.

Είναι δεδομένο, επίσης, ότι στα πλαίσια της καλής φιλοξενίας πρέπει άπαντες να σεβαστούν την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας και να μη δημιουργηθεί το παραμικρό κατά την άφιξη, παραμονή και αποχώρησή της από το Κλεάνθης Βικελίδης. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας του συλλόγου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμα φορά θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας και, παράλληλα, θα συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στον αγαπημένο του σύλλογο, ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης
», είναι το σαφές μήνυμα των «κίτρινων» προς τους οπαδούς τους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags