Facebook Pixel Ισοφαρίζει το ρεκόρ του;
| 2011-01-30 13:48:00

Ισοφαρίζει το ρεκόρ του;

Ισοφαρίζει το ρεκόρ του;

Κοντά στο να γράψει (προσωπική) ιστορία βρίσκεται απόψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αν καταφέρει να πάρει τη νίκη στον Βόλο και να κάνει το «8Χ8» εκτός έδρας.

Έναν παραπάνω λόγο για νίκη έχει ο Ολυμπιακός στο αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οπως αναλύει το gazzetta, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των οκτώ συνεχόμενων νικών του στον πάγκο της ομάδας.

Τις οχτώ συνεχόμενες νίκες θέλει να φτάσει ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό στάδιο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της φετινής Superleague.
Όπως προκύπτει όμως, μετά από μια αναδρομή στα στατιστικά στοιχεία, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει τη νίκη στο παιχνίδι των δύο... συνονόματων!

Συγκεκριμένα, αν οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Βόλο, θα έχουν κάνει την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους για φέτος, επίτευγμα που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός το 2008, όταν προπονητής ήταν ξανά ο «Τσινγκούρι»!
Κάπως έτσι λοιπόν, ο Βάσκος θα ισοφαρίσει το ρεκόρ νικών του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και το οποίο θα επιχείρησει να σπάσει με νίκη απέναντι στην Skoda Ξάνθη την 22η αγωνιστική!

Το ρεκόρ τότε...

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός στην κούρσα του προς την κατάκτηση του προπέρσινου νταμπλ είχε κερδίσει κατά σειρά στο πρωτάθλημα τους Θρασύβουλο (2-1 στο Καραϊσκάκη), Αστέρα Τρίπολης (0-1), SkodaΞάνθη (2-1), Πανσερραϊκό (0-1), ΟΦΗ (2-1), ΑΕΚ (0-1), Πανθρακικό (0-2) και Άρη (2-1).

Το επίδοξο ρεκόρ... φέτος

Το φετινό νικηφόρο σερί των «ερυθρόλευκων» ξεκίνησε από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα την 13η αγωνιστική (0-1), για να συνεχιστεί κόντρα σε Ατρόμητο (2-1), Λάρισα (0-1), Ηρακλή (2-0), Κέρκυρα(0-2), Πανσερραϊκό (4-2) και Αστέρα Τρίπολης (0-1).

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags