Facebook Pixel Το «δέντρο» και το «δάσος» με τον Γκέντζογλου
| 2011-11-26 14:17:00

Το «δέντρο» και το «δάσος» με τον Γκέντζογλου

Το «δέντρο» και το «δάσος» με τον Γκέντζογλου

Η λανθασμένη πολιτική με την οποία προσέγγισε η ΠΑΕ AEK την περίπτωση του νεαρού μέσου αποτελεί κακό οιωνό. Γράφει ο Γιάννης Νικολακάκης.

Στον Σάββα Γκέντσογλου μπορεί να καταλογίσει κανείς πολλά και διάφορα. Για τον «ποδοσφαιριστή» Γκέντσογλου, ο οποίος πρώτα απ’ όλα και πριν απ’ όλα έχει αδικήσει τον εαυτό του (γιατί τα της εξωγηπεδικής του ζωής και ο τρόπος συμπεριφοράς του αποτελούν αντικείμενο μιας άλλης συζήτησης).

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ ελαφρά τη καρδία του λέει «φέρε πρόταση και φύγε», ασφαλώς και δεν αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο χειρισμό ούτε αποτελεί καλό οιωνό. Πολύ περισσότερο γιατί πρόκειται για ένα «τέκνο» που έχει βγει από τα σπλάχνα της και δη, επειδή δεν υπάρχει αυτό που λέμε ο «πρότερος έντιμος βίος» της σε ανάλογες περιπτώσεις.

Εκεί, όπου κανείς μπορεί να βρει πλείστα παραδείγματα νεαρών παικτών που είδαν την πόρτα της εξόδου με τέτοιου είδους χειρισμούς, με την ίδια την Ενωση να μην καρπώνεται ούτε μισό ευρώ. Ούτε τα έξοδα ανατροφής, που καλή ώρα ζητούν από την ΑΕΚ οι «Blacktown Demons» για τον Πολ Κατσέτη. Με τη δήθεν «σκληρή» πολιτική που πάει να εφαρμόσει η ΑΕΚ στον Γκέντσογλου, ο οποίος έχει κάλλιστα το δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή για τα δεδουλευμένα του.

Η Ενωση βλέπει το «δέντρο» και χάνει το «δάσος», με ό,τι κόστος συνεπάγεται αυτό για την ομάδα. Το οποίο δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά έχει να κάνει με τη λανθασμένη πολιτική με την οποία προσεγγίζει το θέμα. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να αφαιρεί από τον… εργαζόμενο το δικαίωμα να ζητάει τα δεδουλευμένα του. Δηλαδή, αν μεθαύριο το πρωί σκάσουν στα Σπάτα 4-5 ποδοσφαιριστές και ζητούν τα χρωστούμενα, τι θα τους πουν από την ΑΕΚ; Ή με τη «ρετσινιά» του κακού παιδιού αίφνης επιλύονται τα προβλήματα.

Ακόμα και στην περίπτωση που ο νεαρός μέσος αποτελεί το «μαύρο πρόβατο». Ασφαλώς και ο Γκέντσογλου πηγαίνοντας στα Σπάτα με τον μάνατζέρ του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μπορεί ήδη να έχει βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Το θέμα είναι πώς το διαχειρίζεται η ομάδα της οποίας αποτελεί περιουσιακό στοιχείο…

Πηγή: exedrasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags