Facebook Pixel Η κατάντια δεν είναι ο… Γκέντσογλου
| 2011-11-26 15:26:00

Η κατάντια δεν είναι ο… Γκέντσογλου

Η κατάντια δεν είναι ο… Γκέντσογλου

Ξημέρωσε η μέρα που περιμέναμε τόσο καιρό να ξημερώσει. Όχι η ημέρα της... απελευθέρωσης, που θα σημάνει ένα καλύτερο αύριο (μακάρι σύντομα να έρθει κι αυτή...). Αλλά η στιγμή που κάποιος παίκτης θα έφτανε στα όριά του, μετά από όλο αυτό διάστημα υπομονής. Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης.

Το γεγονός ότι ο Γκέντσογλου πήγε και μίλησε πρώτος απαιτώντας τα δεδουλευμένα του (ό,τι δικαιούται δηλαδή, βάση συμβολαίου που του έκαναν οι εκάστοτε διοικήσεις της ΑΕΚ) δεν αλλάζει τίποτα.

Ανεξάρτητα με το τι πιστεύει κανείς για τον παίκτη Γκέντσογλου, δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό σε όλο το αυτό το στόρι. Από πέρυσι φωνάζουμε. Από τότε που ο Τζιμπούρ έφυγε. Σε αυτή την ΑΕΚ όποιος γουστάρει φεύγει και η ομάδα δεν παίρνει φράγκο. Πώς να πάρει και από ποιον; Μόνο από τον Σκόκο πήρε. Όλοι όσοι έφυγαν το καλοκαίρι έφυγαν ελεύθεροι χαρίζοντας μέρος των οφειλών τους.

Έτσι κάνουν οι σοβαρές ομάδες; Αναγκάζουν την περιουσία τους να φεύγουν έτσι; «Βρες πρόταση και φύγε», έλεγε επίσημα η ΠΑΕ ότι είπε στον παίκτη. Και άντε βρίσκει, και άντε φεύγει. Και άντε πολύς κόσμος θα κάνει τον... σταυρό του που από την ομάδα του φεύγει ένας παίκτης που προσέφερε ελάχιστα. Μερικοί μάλιστα θα... πανηγυρίσουν.

Και ποιος μου λέει εμένα πως αύριο δεν θα έρθει ένας άλλος... Γκέντσογλου να πει το ίδιο; Και προσοχή: Ο Γκέντσογλου δεν έχει καταθέσει ακόμη καμία προσφυγή. Και αυτός και ο οποιοσδήποτε από το ρόστερ (εκτός από εκείνων που ήρθαν το καλοκαίρι, αφού οι δικές τους οφειλές δεν έχουν εκτοξευτεί ακόμη σε 8 και 9 μήνες) έχει εδώ και καιρό το δικαίωμα να το κάνει!

Κι όμως ουδείς δεν έχει κάνει προσφυγή. Τι άλλο να κάνουν αυτοί οι παίκτες για να αποδείξουν ότι σέβονται τη φανέλα που φοράνε και τις συνθήκες; Όμως και η υπομονή έχει κάποια στιγμή τα όριά της. Ειδικά μετά από τις χιλιάδες υποσχέσεις που έχουν ακουστεί στα Σπάτα.

Κοντολογίς, η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι τραγική και όλο αυτό το διάστημα όλοι κάνουν υπομονή. Υπογράφουν κανονισμούς, υπογράφουν αδειοδοτήσεις και συνάμα δουλεύουν κανονικά, κάνοντας στο γήπεδο ό,τι μπορούν. Το θέμα δεν είναι ο Γκέντσογλου. Αν δεν θέλει να μείνει ο ίδιος ας πάει στο καλό. Δεν θα πεθάνει και η ΑΕΚ αν φύγει ο Γκέντσογλου. Το δεντράκι είναι ο Γκέντσογλου. Το... δάσος είναι η κατάσταση της ΑΕΚ.

Αυτή είναι η κατάντια και όχι ότι ένας παίκτης ή όλοι μαζί ζητούν τα δεδουλευμένα τους. Πιο παλιά θυμάμαι μία ΑΕΚ που κάθε Έλληνας παίκτης γούσταρε σαν τρελός να φορέσει τη φανέλα της και να παίξει για εκείνη. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο! Μέχρι και ο μεγάλος... Ντολεζάι δήλωσε ότι προτίμησε τον Παναιτωλικό από την ΑΕΚ! Κι αν αγωνιστικά δεν λένε πολλά όλα αυτά, αντίθετα δείχνουν ξεκάθαρα άλλα πράγματα... Περισσότερο σπουδαία.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags