Facebook Pixel Τέσσερα προβλήματα ζητούν λύση
| 2011-01-30 14:26:00

Τέσσερα προβλήματα ζητούν λύση

Τέσσερα προβλήματα ζητούν λύση

Έντονος προβληματισμός για την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς επικρατεί στον Ολυμπιακό. Tι σκέφτονται οι «ερυθρόλευκοι» για τον Βέλγο και τι βασανίζει τον ίδιο. Ο sportdog το έψαξε...

Στον Ολυμπιακό δεν πάνε όλα τόσο καλά όσο φαίνονται. Έχουν έναν μεγάλο πονοκέφαλο που ακούει στο όνομα Κέβιν Μιραλάς. Οι άνθρωποι της ομάδας προβληματίζονται σχετικά με τον Βέλγο για δύο λόγους.

Ο πρώτος αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτης δεν πατάει καλά στα πόδια του τελευταία κι αυτό φαίνεται και στα επίσημα παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο ότι από εκεί που είχε 7 γκολ μέχρι την 11η αγωνιστική, έπειτα έχει σκοράρει μόλις δύο φορές. Ο Μιραλάς δεν είναι αγωνιστικά αυτός που ήταν γι’ αυτό ανέλαβε δράση τις τελευταίες μέρες ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός είχε αλλεπάλληλα τετ -α- τετ με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να του ανεβάσει το ηθικό και να τον επαναφέρει στις καλές εμφανίσεις και στα γκολ.

Ο δεύτερος λόγος που προβληματίζεται η «ερυθρόλευκη» διοίκηση είναι για το αν θα πρέπει να ξοδέψει αυτά τα 2,5 εκ. ευρώ προς την Σεντ Ετιέν για να αποκτήσει τον παίκτη. Γιατί μπορεί ο Μιραλάς των πρώτων αγωνιστικών να ήταν εκπληκτικός, αλλά η τωρινή «κοιλιά» του δεν είναι καλό σημάδι. Κι εδώ στον Ολυμπιακό σκέπτονται την ατάκα του Βερμιούλεν στον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την οποία σας είχε αποκαλύψει ο sportdog. «Περιμένετε να τον δείτε και στα κάτω του», είχε πει ο Βερμιούλεν για τον Μιραλάς…

Δεν είναι, όμως, μόνο οι προβληματισμοί του Ολυμπιακού για τον παίκτη, αλλά και τα βάσανα του ίδιου του Μιραλάς, τα οποία προφανώς έχουν επηρεάσει σε κάποιο βαθμό και την απόδοσή του. Το πρώτο είναι καθαρά αγωνιστικό και αφορά τη θέση που παίζει. Ο Βέλγος από τη στιγμή που μετατοπίστηκε για χάρη του Πάντελιτς στα άκρα της επίθεσης, έχει μείνει μακριά από τον καλό του εαυτό. Στον Βέλγο δεν αρέσει να παίζει στα πλάγια, προτιμάει την κορυφή της επίθεσης και δε διστάζει να το λέει ανοιχτά στους δικούς του ανθρώπους, όπως σας είχε ενημερώσει ο sportdog.

Επίσης, ένα ακόμα πρόβλημα, εξωαγωνιστικό αυτή τη φορά για τον Μιραλάς, είναι το θέμα της κατοικίας του. Οι τελευταίες απόπειρες ληστείας στο σπίτι του στα Νότια Προάστια της Αθήνας έχουν πανικοβάλει τον παίκτη, ο οποίος ανησυχεί για την ασφάλεια της γυναίκας του, όπως επίσης σας είχε αποκαλύψει ο sportdog σε σχετικό θέμα.

Την ώρα, λοιπόν, που το θέμα της απόκτησης του Μιραλάς δεν έχει τελειώσει επίσημα για τον Ολυμπιακό, όλα τα παραπάνω δημιουργούν γύρω από τον παίκτη ένα τοπίο έντονων προβληματισμών που η διοίκηση, αλλά κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, καλούνται να λύσουν άμεσα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags