Facebook Pixel Ρε πως αλλάζουν οι καιροί…
| 2011-01-30 15:20:00

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί…

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί…

Τώρα που μπήκε στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού ο Μίμης Δομάζος δήλωσε πως η ομάδα χθες κόντρα στον Εργοτέλη «έπαιξε πάρα πολύ καλά!». Υπό άλλες συνθήκες ακόμα θα κράζε…

Ο «στρατηγός» μίλησε στη «Leoforo.gr» και τα είδε όλα καλά χθες στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.

Πώς είδατε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τον Παναθηναϊκό;

«Χτες ο Παναθηναϊκός έπαιξε πάρα πολύ καλά. Κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια παρουσίασε κάμψη στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς σκεφτόταν και την ΑΕΚ. Αυτό παραλίγο να του στοιχίσει».

Πιστεύετε πως την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί απέναντι στην ΑΕΚ;

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως μπορεί δε θα έχει κανένα πρόβλημα να περάσει. Μπορεί να το κάνει, αν παίξει πολύ δυνατά από το ξεκίνημα και αν σκοράρει νωρίς πιστεύω θα περάσει».

Το πρωτάθλημα έχει χαθεί μετά το -7 στο οποίο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός;

«Είναι νωρίς ακόμα, δεν έχει τελειώσει τίποτα έχουμε πολλά παιχνίδια. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο και εμείς είχαμε βρεθεί κάποτε με -7 αλλά θυμάμαι πως το πήραμε στο τέλος. Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να μην χάσει κανένα παιχνίδι από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός δεν πείθει πως μπορεί να κρατήσει αυτή τη διαφορά που έχει».

Πώς προέκυψε η παρουσία σας στο Δ.Σ.; Έχετε σκεφτεί τι θέλετε να αλλάξει στην ομάδα;

«Ο κύριος Ζολώτας μου έκανε την πρόταση και την δέχτηκα για να βοηθήσω όσο μπορώ τον Παναθηναϊκό. Έχω πολλά στο μυαλό μου να προτείνω, από την εμπειρία μου στο χώρο, αλλά πρέπει πρώτα να γίνει το επόμενο Δ.Σ. ώστε να συζητήσω με τους υπόλοιπους, γιατί πριν μιλήσω μαζί τους δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Αν υπάρχει καλή διάθεση για συνεργασία και από τους υπόλοιπους θα προτείνω μερικά πράγματα, αλλά πρώτα θα συναντηθούμε θα βγάλω τα συμπεράσματά μου και από εκεί και πέρα έχω τα πλάνα μου για να προτείνω πράγματα για το μέλλον».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags