Facebook Pixel "Βούλιαξε" στα Πηγάδια!
| 2011-11-27 22:22:00

"Βούλιαξε" στα Πηγάδια!

"Βούλιαξε" στα Πηγάδια!

Μια ψυχωμένη και πολύ ζωηρή Ξάνθη υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη του ήττα στην Super League, διασύροντάς τον με 3-0! Εξαιρετικός για ένα ακόμα ματς ο Βλαχοδήμος.
 

Ένας Βλαχοδήμος να χαίρεσαι να τον βλέπεις ήταν αυτός που ξεκίνησε την... παρέλαση της Ξάνθης. Σέρβιρε το πρώτο γκολ, ενώ είχε ορισμένες εντυπωσιακές ενέργειες που ξεσήκωσαν το κοινό. Από την μεριά τους οι Περιστεριώτες υπέστησαν την πρώτη τους ήττα, χωρίς να καταφέρουν να μπουν ποτέ στον ρυθμό που έδωσαν στο ματς οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Γκολ με το “καλημέρα”, σε κέφια ο Βλαχοδήμος

Μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ η Ξάνθη που μπήκε πολύ ...φουριόζα στο ματς. Το γκολ ήταν αποτέλεσμα εξαιρετικής προσπάθειας και συνδυασμού Βασιλακάκη-Βλαχοδήμου, με τον δεύτερο που ήταν πολύ κεφάτος, να βγάζει την σέντρα από τα δεξιά και τον Μαρκόφσκι να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ που είχε εξουδετερωθεί.

Ο Ατρόμητος από την μεριά του δεν πανικοβλήθηκε αρχικά, αλλά ήταν πολύ φλύαρος, μην μπορώντας να βρει διαδρόμους και να δημιουργήσει φάσεις, καθώς οι Μήτρογλου και Επστάιν ήταν καλά κλεισμένοι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Περιστεριώτες είχαν και πολλά αμυντικά κενά, με αποτέλεσμα να δεχτούν και δεύτερο γκολ από την ιδιαίτερως “ζωηρή” Skoda. Ο Πόι σέντραρε από αριστερά και ο Βασιλακάκης με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη το μόνο αξιόλογο που κατάφεραν στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Μπρίτο στο 37' που εξουδετέρωσε ο Βιβιανί και ήταν τυχεροί που δεν δέχτηκαν και τρίτο τέρμα από τις φάσεις των Μαρκόφσκι και Βασιλακάκη στο 40' και στο 44' αντίστοιχα.

Μονόλογος για Ξάνθη, προσπάθησε ο Ατρόμητος

Όπως ακριβώς έγινε στο πρώτο ημίχρονο, έτσι έγινε και στην επανάληψη. Οι “Ακρίτες” ευτύχησαν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 47', αυτή τη φορά με αυτογκόλ, όταν ο Εντιμάρ σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Τόμας και “αναπαύτηκε” στο βάθος της εστίας του Ιτάνζ.

Με το 3-0 στην πλάτη ο Ατρόμητος ήταν υποχρεωμένος να βγει μπροστά και να διεκδικήσει ό, τι μπορούσε. Ωστόσο, αν και δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Σκόνδρα (64') και Μήτρογλου (71'), ουσιαστικά δεν ξανά απείλησε την Skoda που έλεγξε το παιχνίδι, χωρίς να πιέσει περαιτέρω.

Αυτή η νίκη βοήθησε την Ξάνθη να “αναρριχηθεί” στην βαθμολογία, ενώ ήταν και το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Το φιλμ του αγώνα

90+2' Λήξη του αγώνα

90+2' Κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα

83' Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Βασιλακάκη, ο Φλίσκας.

81' Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Πόι, ο Μαρσελίνιο.

72' Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Μάνταλου, ο Νταρμπιόν.

71' Kεφαλιά του Μήτρογλου λίγο άουτ.

64' Mεγάλη φάση για τον Ατρόμητο! Ο Σκόνδρας μόνος του στην μικρή περιοχή προσπαθεί να κάνει το πλασέ, αλλά η μπάλα πάει πάνω στον Βάλλα και στην επαναφορά ξανά στον μέσο του Ατρομήτου που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ!

56' Aλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Πίτου Γκαρσία, ο Δημούτσος.

52'
Σουτ του Μαρκόφσκι μπλοκάρει ο Ιτάνζ.

47' Γκολ για την Ξάνθη! Σουτ του Εντιμάρ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Τόμας και καταλήγει στα δίχτυα του Ιτάνζ!

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

46' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Μπρίτο, ο Αναστασάκος.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

44'
Άστοχη κεφαλιά του Βασιλακάκη

40' Άστοχο σουτ του Μαρκόφσκι μέσα από την μικρή περιοχή.

37' Σουτ του Μπρίτο αποκρούει ο Βιβιανί.

30' Κίτρινη κάρτα στον Ντάνι

26' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Φυτανίδη, ο Σφακιανάκης.

19' Γκολ για την Ξάνθη! Ωραία σέντρα του Πόι από αριστερά, ο Βασιλακάκης σηκώνεται πιο ψηλά απ' όλους, πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ! 2-0!

11'
Σουτ του Επστάιν μπλοκάρει ο Βιβιανί.

4' Γκολ για την Ξάνθη! Ο Βλαχοδήμος από τα δεξιά πέρασε δυο παίκτες και συνδυάστηκε ωραία με τον Βασιλακάκη. Ο Βλαχοδήμος πήρε ξανά τη μπάλα, γύρισε ωραία στον Μαρκόφσκι που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

2' Σουτ του Εντιμάρ για την Skoda Ξάνθη και μπλοκάρει ο Ιτάνζ.

1' Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης (83' Φλίσκας), Μαρκόβσκι, Πόι (81' Μαρσελίνιο), Ντάνι, Μάνταλος (71' Νταρμπιόν).

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης (26' Σφακιανάκης), Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο (46' Αναστασάκος), Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (55' Δημούτσος).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags