Facebook Pixel Τα γκολ ποιος θα τα βάζει;
| 2011-01-31 09:07:00

Τα γκολ ποιος θα τα βάζει;

Τα γκολ ποιος θα τα βάζει;

Ουσιαστικά η ΑΕΚ δεν θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ίσμαελ Μπλάνκο, παρά το γεγονός ότι αποχώρησε και ο Τζιμπούρ. Αυτό σχολίασε σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη.

«Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου που μου είχε πει ότι θα στείλει μία βελτιωμένη πρόταση, η οποία όμως ακόμη δεν έχει έρθει.

Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο… Για το αν θέλει ο παίκτης, δεν νομίζω ότι έχει κάνεις αμφιβολίες», είπε αρχικά στη «Sportday» ο Χουάν Μπέρος και συμπλήρωσε για πρόταση που είχε στα χέρια του για τον πελάτη του:

«Από την ΑΕΚ δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Πριν μια-δυο μέρες επικοινώνησε μαζί μου ένας μεσάζων μάνατζερ ο οποίος μου μετέφερε την πρόταση και ρώτησε αν ο παίκτης θέλει να πάει.

Απάντησα αρνητικά και κατηγορηματικά. Ο Μπλάνκο θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και τον Ιούνιο θα φύγει ελεύθερος».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αργεντινός δέχτηκε πρόταση για διετές συμβόλαιο από τουρκική ομάδα, με «καθαρές» κοντά στο ένα εκ. ευρώ, παρόλα αυτά δεν θέλησε να φύγει από την ΑΕΚ αυτή την περίοδο.

Άλλωστε, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και τότε θα μπορέσει να εξετάσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Με τον Παναθηναϊκό, πάντως, να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags