Facebook Pixel Καταιγιστική για ένα ημίχρονο η Γιουνάιτεντ
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-03 23:10:00

Καταιγιστική για ένα ημίχρονο η Γιουνάιτεντ

Καταιγιστική για ένα ημίχρονο η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρήθηκε στους πέντε βαθμούς από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ αποδίδοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Τραυματίες έφυγαν από τον αγώνα οι Τσιτσαρίτο, Γκίβεν και Τζίνας.

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τον Φέργκιουσον, που είδε τον Τσιτσαρίτο να μην μπορεί να συνεχίσει και τον αντικατέστησε με τον Βαλέντσια στο 12'. Όμως μόλις οχτώ λεπτά αργότερα, η Γιουνάιτεντ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Φιλ Τζόουνς, ύστερα από «συστημένη» μπαλιά του Νάνι. Στο 38' έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και ο τερματοφύλακας της Βίλα, Σέι Γκίβεν, για να πάρει τη θέση του ο Μπράντλεϊ Γκούζαν. Η Γιουνάιτεντ πίεσε στο πρώτο ημίχρονο και έχασε μια δυο ακόμα καλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άστον Βίλα μπήκε πολύ πιο δυναμικά στο γήπεδο και ισορρόπησε την κατάσταση. Στο 64' έφυγε τραυματίας και ο Ζερμέιν Τζίνας, τον οποίο αντικατέστησε ο Εμίλ Χέσκεϊ. Η Βίλα δεν κατάφερε να βάλει το γκολ της ισοφάρισης και έτσι παρέμεινε το 1-0. Στο τέλος η Γιουνάιτεντ την πολυπόθητη νίκη με το πρώτο γκολ του Τζόουνς σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags