Facebook Pixel Να γιατί έχει νεύρα ο Σισέ!
| 2011-01-31 10:20:00

Να γιατί έχει νεύρα ο Σισέ!

Να γιατί έχει νεύρα ο Σισέ!

Εχθές σας γράφαμε για τον καβγά που έστησε ο Γάλλος με τον Ζιλμπέρτο την ώρα του αγώνα. Στο γήπεδο βγαίνουν όλες οι αλήθειες. Και ο sportdog έμαθε γιατί ο Σισέ είναι «τρελαμένος».

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι Τζιμπρίλ Σισέ τα έβαλε με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Όσοι ήταν στο γήπεδο το αντιλήφθησαν, ενώ υπόλοιποι το έμαθαν από τον sportdog.

Ωστόσο, τα νεύρα του Γάλλου, που φτάνουν σε σημείο να τσακώνεται με τους συμπαίκτες του για μια λάθος… πάσα, αλλά και γενικά οι αγνώριστες εμφανίσεις του στα τελευταία δύο παιχνίδια (με Πανιώνιο και Εργοτέλη) μόνο τυχαίες δεν είναι.

Η κατάσταση στον σύλλογο με τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις έχουν ξενερώσει για τα καλά τον Σισέ. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» είχε άριστες σχέσεις με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος αποχώρησε ξανά από την ομάδα.

Έχει τρελαθεί ο Γάλλος βλέποντας να αλλάζουν τόσο συχνά τα πρόσωπα μέσα στον σύλλογο κι όλη αυτή η αστάθεια και η αβεβαιότητα τον έχει εκνευρίσει.

Επίσης, ο Γάλλος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Παναθηναϊκός φέτος βγήκε τόσο νωρίς εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος. Πλέον, και ο Σισέ (με το σπάνιο πνεύμα νικητή που διαθέτει) δεν θεωρεί ότι μπορεί να ανατραπεί το +7 από τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό ήταν μες στα νεύρα στον αγώνα με τον Εργοτέλη παρόλο που η ομάδα νικούσε.

Ο Σισέ ήθελε πάρα πολύ ο Παναθηναϊκός να πάει στο «Καραϊσκάκη» με το +3 και να παιχθεί στο Φάληρο ο τίτλος. Το είχε δηλώσει δημόσια, μάλιστα, 1-2 φορές ότι περιμένει πώς και πώς αυτό το παιχνίδι αρκεί το «τριφύλλι» να πάει με διαφορά τριών πόντων στην έδρα του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, η ομάδα του δείχνει να μην μπορεί να το πετύχει κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που ο Γάλλος έχει «τρελαθεί». Μη ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι υπάρχει σημαντική πιθανότητα να αποχωρήσει από τους «πράσινους» και ο Σισέ θα ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό ως πρωταθλητής. Κάτι το οποίο φαίνεται ότι δεν μπορεί να συμβεί.

Όλος αυτός ο συσσωρευμένος εκνευρισμός, λοιπόν, του Σισέ βγαίνει ξεκάθαρα στο γήπεδο. Και δεν κρύβεται με τίποτα. Γιατί στο γήπεδο βγαίνουν τα πραγματικά συναισθήματα των ποδοσφαιριστών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags