Facebook Pixel Ήταν να μην πάρει μπρος το Αμβούργο...
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-04 19:45:00

Ήταν να μην πάρει μπρος το Αμβούργο...

Ήταν να μην πάρει μπρος το Αμβούργο...

Το Αμβούργο πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη μόλις δύο εβδομάδες πριν, αλλά φρόντισε σήμερα να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στην έδρα του, νικώντας τη Νυρεμβέργη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 11' είχαν δοκάρι με τον Γκερέρο, ύστερα από σέντρα του Ντιεκμάιερ. Τα υπόλοιπα 12 λεπτά δεν είχαν τόση δράση, αλλά ο Γκερέρο στο 23' εκμεταλλεύτηκε τα επαναλαμβανόμενα λάθη του Σίμονς έκλεψε τη μπάλα και εκτέλεσε τον Σάφερ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου σε έναν αγώνα πάντως που γενικά δεν είχε πολύ θέαμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Αμβούργου απέσυρε τον Μπρούμα, που είχε τραυματιστεί στον ώμο, και πέρασε στη θέση του τον Μικαέλ Μαντσιέν. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι φτωχό από θέαμα και για αρκετό χρονικό διάστημα δεν συνέβη κάτι το αξιοσημείωτο. Στο 62' όμως το Αμβούργο διπλασίασε τα τέρματα του με τον Γιάνσεν να βρίσκει δίχτυα ύστερα από ασίστ του Γκοκάν. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το Αμβούργο, που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έριξε περισσότερο τους ρυθμούς και κράτησε το 2-0, που σήμανε τη δεύτερη μόλις νίκη στην έδρα του φέτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags